Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження складу та Положення постійно діючої ко..."  № 603 від 26.03.2024р. 
Документ №603 від 26.03.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 29.03.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 26.03.2024  № 603
м. Слов'янськ
 

Про затвердження складу та Положення постійно діючої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання  гарячої води



        З метою забезпечення ефективного розгляду та вирішення питань відключення власників (співвласників) будівель, у тому числі житлових будинків, квартир та нежитлових приміщень багатоквартирних будинків від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання), відповідно до Законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», керуючись пунктом 4 розділу 1 Порядку відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 № 169 (із змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України   27 серпня 2019р. за № 982/33953, постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 № 2397 –IX «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України "Про правовий режим воєнного стану»,  керуючись статтею 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


  1. Створити та затвердити склад постійно діючої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води Слов’янської  міської ВА (додається).
  2. Затвердити Положення про  постійно діючу комісію з розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води Слов’янської міської ВА  (додається).
  3. Рішення виконкому Слов’янської міської ради від 17.06.2006 № 836 «Про створення міської комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання» визнати таким, що втратило чинність.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                         Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.