Розпорядження начальника ВА  "Про виведення з дитячого будинку сімейного типу особи-в..."  № 582 від 22.03.2024р. 
Документ №582 від 22.03.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про створення на базі прийомної сім’ї (інформація конфіденційна) дитячого будинку сімейного типу та влаштування до нього на виховання та спільне проживання дітей: (інформація конфіденційна)
Рішення виконавчого комітету  №25 від 17.01.2018р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слов'янської міської ради від (інформація конфіденційна) “Про створення на базі прийомної сім’ї (інформація конфіденційна) дитячого будинку сімейного типу та влаштування до нього на виховання та спільне проживання дітей: (інформація конфіденційна)
Рішення виконавчого комітету  №705 від 03.04.2019р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слов'янської міської ради від (інформація конфіденційна) “Про створення на базі прийомної сім’ї (інформація конфіденційна) дитячого будинку сімейного типу та влаштування до нього на виховання та спільне проживання дітей: (інформація конфіденційна)
Рішення виконавчого комітету  №705 від 03.04.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.03.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 22.03.2024  № 582
м. Слов'янськ
 

Про виведення з дитячого будинку сімейного типу особи-вихованця



Розглянувши заяву від 08.03.2024 та надані документи громадянами України (інформація конфіденційна) (ID паспорт), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, та (інформація конфіденційна), (паспорт, виданий Ясинуватським РВ УМВС України в Донецькій області), (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, щодо виведення з дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна) особи-вихованця (інформація конфіденційна), в зв’язку з тим, що він набув повноліття та має за мету жити самостійно та розпоряджатись своїми коштами самостійно, навчатися у Національному університеті «Одеська морська академія» м. Одеса, встановлено, що особа-вихованець перебуває на первинному обліку Службі у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації; не має рухомого та нерухомого майна на праві власності; має малолітніх сестер: (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), які виховуються в дитячому будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна); враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 14.03.2024, керуючись ст.ст. 256-1, 256-2, 256-3, 256-4 Сімейного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про охорону дитинства», ст.ст. 3, 6 Закону України «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу» (зі змінами), Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Вивести з 22.03.2024 (інформація конфіденційна), з дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна).


2. Припинити з 22.03.2024 року дію договорів: від 19.01.2018 № 19 -ДБСТ «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу та влаштування дитини на виховання та спільне проживання», від 08.02.2018 «Про організацію діяльності ДБСТ (інформація конфіденційна) за новою адресою» у відношенні (інформація конфіденційна).


3. Рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 03.04.2019 № 705 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 17.01.2018 № 25 «Про створення на базі прийомної сім’ї (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна) дитячого будинку сімейного типу та лаштування до нього на виховання та спільне проживання дітей: (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна), (інформація конфіденційна)» (зі змінами) визнати такими, що втратили чинність стосовно (інформація конфіденційна).


4. Службі у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова) направити дане розпорядження до всіх зацікавлених структур для керівництва в роботі.


5. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ




Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.