Розпорядження начальника ВА  "Про створення міждисциплінарної команди для організації..."  № 443 від 01.03.2024р. 
Документ №443 від 01.03.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 04.03.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 01.03.2024  № 443
м. Слов'янськ
 

Про створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей родинної групи, які перебувають у складних життєвих обставинах


Розглянувши подання Служби у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області від 26.02.2024 № 29/01-389 про створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей родинної групи: (інформація конфіденційна), які зареєстровані за адресою: (інформація конфіденційна), м.Слов’янськ Краматорського району Донецької області, що перебувають у складних життєвих обставинах, з підстави: проживання дітей у сім’ї, у якій батьки ухиляються від виконання своїх обов’язків з виховання дітей, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 28.02.2024, керуючись п. 20 Порядку забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», ст. 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Утворити міждисциплінарну команду з питань організації соціального захисту дітей (далі – міждисциплінарна команда) із числа суб’єктів виявлення та/або організації соціального захисту дітей родинної групи: (інформація конфіденційна), які зареєстровані за адресою: (інформація конфіденційна), м.Слов’янськ Краматорського району Донецької області, які перебувають у складних життєвих обставинах, з підстави: проживання дітей у сім’ї, у якій батьки ухиляються від виконання своїх обов’язків з виховання дітей, що здійснюють свої повноваження на території Слов’янської міської територіальної громади.


2. Затвердити персональний склад міждисциплінарної команди (додається).


3. Міждисциплінарна команда у своїй діяльності керується Порядком забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах».


       4. Координацію роботи щодо забезпечення діяльності міждисциплінарної команди покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.