Розпорядження начальника ВА  "Про подовження перебування дитини на повному державному..."  № 336 від 12.02.2024р. 
Документ №336 від 12.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 13.02.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 12.02.2024  № 336
м. Слов'янськ
 

Про подовження перебування дитини на повному державному утриманні



Розглянувши клопотання від 02.02.2024 № 29/03-218 Служби у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації щодо подовження перебування на повному утриманні у державному закладі (інформація конфіденційна) (актовий запис  складений відділом державної реєстрації актів цивільного стану по місту Слов’янську Слов’янського міськрайонного управління юстиції у Донецькій області), враховуючи, що мати дитини, (інформація конфіденційна), позбавлена батьківських прав заочним рішенням Слов’янського міськрайонного суду Донецької області, відомості про батька дитини, (інформація конфіденційна), записані відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України (Витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про державну реєстрацію народження відповідно до статей 126,133,135 Сімейного кодексу України, наданий Слов’янським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області), дитина перебуває на первинному обліку в Службі у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації, має двох братів та трьох сестер, не має нерухомого майна на праві власності, зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, не виявилося громадян, які бажають влаштувати дитину до сімейних форм виховання, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 08.02.2024, керуючись ст.ст. 245, 248 Сімейного кодексу України, ст.ст. 5, 24, 25 Закону України «Про охорону дитинства», п. 35 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866, ст.ст. 1, 5, 35 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Подовжити перебування (інформація конфіденційна), на повному державному забезпеченні у санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», строком на 1 рік.


2. Службі у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова) продовжити роботу щодо влаштування дитини до сімейних форм виховання.


3. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




В.о. начальника Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                             Іоанн РОСТОВ




Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.