Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення зе..."  № 314 від 09.02.2024р. 
Документ №314 від 09.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 15.02.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 09.02.2024  № 314
м. Слов'янськ
 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення гр. Страшинському Денису Федоровичу



Розглянувши заяву гр. Малій Любові Михайлівни, яка зареєстрована за адресою: (конфіденційна інформація), що діє по довіреності, посвідченої приватним нотаріусом Краматорського районного нотаріального округу Донецької області Паращук О.А.,  зареєстрованої в реєстрі 25.01.2024 за № 77 від гр. Страшинського Дениса Федоровича, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація) про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв’язку зі зміною цільового призначення щодо земельної ділянки приватної власності (номер запису про право власності 32402967, дата державної реєстрації 11.07.2019) із земель житлової та громадської забудови «02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» в  землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» для будівництва та експлуатації майстерні з технічного обслуговування автомобілів з магазином за адресою: м. Слов’янськ, вул. Банківська, 8, керуючись ст.ст. 20,186 Земельного кодексу України, ст.ст. 25,28,50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 № 2397-IX «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Затвердити гр. Страшинському Денису Федоровичу проект землеустрою щодо відведення земельної у зв’язку зі зміною цільового призначення для будівництва та експлуатації майстерні з технічного обслуговування автомобілів з магазином (03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку)  за адресою: м. Слов’янськ, вул. Банківська, 8.


2. Змінити цільове призначення земельної ділянки приватної власності площею 0,0385 га (кадастровий номер 1414100000:01:009:0568) гр. Страшинському Денису Федоровичу за адресою: м. Слов’янськ, вул. Банківська, 8 із земель житлової та громадської забудови «02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» в  землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» для будівництва та експлуатації майстерні з технічного обслуговування автомобілів з магазином.


3. Рекомендувати гр. Страшинському Д.Ф.:


3.1 У місячний термін провести державну реєстрацію права власності на земельну ділянку згідно п.2 даного розпорядження в установленому законом порядку.


3.2 Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням.


3.3 Виконувати обов’язки власника земельної ділянки згідно вимог ст. 91 Земельного кодексу України.


3.4 У місячний термін стати на облік у Слов’янській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Донецькій області.


4. Координацію за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                    Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.