Розпорядження начальника ВА  "Про стан військового обліку на території Слов'янської м..."  № 307 від 09.02.2024р. 
Документ №307 від 09.02.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 12.02.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 09.02.2024  № 307
м. Слов'янськ
 

Про стан військового обліку на території Слов’янської міської територіальної громади у 2023 році та завдання щодо його покращення у 2024 році



Відповідно до ст. ст. 33, 34, 35, 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», ст. ст. 18, 21 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1487, Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.02.2015 № 45 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 12), з метою забезпечення функціонування системи військового обліку та контролю за виконанням громадянами України військового обов’язку i за дотриманням ними встановлених правил військового обліку, своєчасного бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами i організаціями на період мобілізації та на воєнний час, завчасної підготовки кадрів для заміни військовозобов’язаних, які підлягають призову у разі мобілізації, у відповідності до інформації щодо стану військового обліку на території Слов’янської міської територіальної громади, керуючись ст. ст. 10, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 р. № 2397-ІХ «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових  адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» :


1. Взяти до відома інформацію про стан військового обліку на території Слов’янської міської територіальної громади у 2023 році (додаток).


2. Затвердити перелік завдань щодо покращення стану військового обліку у 2024 році на території Слов’янської міської територіальної громади (додається). Рекомендувати першому відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі – першому відділу Краматорського РТЦК та СП), підприємствам, установам, організаціям, незалежно від форм власності, навчальним закладам та державним органам, які розташовані на території Слов’янської міської територіальної громади, виконання зазначених завдань.


3. Затвердити план перевірок стану військового обліку на підприємствах, в установах та організаціях, які розташовані на території Слов’янської міської територіальної громади, на 2024 рік (додається).


4. Затвердити завдання щодо методичного забезпечення військового обліку та підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, забезпечення функціонування системи військового обліку на території Слов’янської МІСЬКОЇ територіальної громади на 2024 рік (додається).


5. Затвердити план звіряння облікових даних підприємств, установ та організацій, які розташовані на території Слов’янської міської територіальної громади з обліковими даними першого відділу Краматорського РТЦК та СП на 2024 рік (додається).


6. Утворити комісію з перевірки стану військового обліку та бронювання на підприємствах, установах та організаціях, які розташовані на території Слов’янської міської територіальної громади, незалежно від підпорядкування та форм власності, у 2024 році (далі – комісія) у складі згідно з додатком 1.


7. Відділу охорони здоров'я Слов’янської міської військової адміністрації (Порохняк) здійснювати контроль за виконанням лікувальними закладами, медико-соціальними експертними комісіями обов'язків, визначених Законодавством з питань військового обліку.


8. Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців  Слов’янської міської військової адміністрації (Болотенко) щомісяця до 5 числа надавати повідомлення до першого відділу Краматорського РТЦК та СП про реєстрацію, ліквідацію підприємств, установ та організацій.


9. Відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської військової адміністрації (Новак) до 01 березня 2024 року надати повідомлення до першого відділу Краматорського РТЦК та СП щодо підприємств, установ і організацій на території Слов'янської міської територіальної громади, які залучаються до виконання мобілізаційних завдань (замовлень) в особливий період.


10. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                                                         Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.