Розпорядження начальника ВА  "Про утворення Комісії з обстеження об'єктів культурної ..."  № 232 від 30.01.2024р. 


УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 30.01.2024  № 232
м. Слов'янськ
 

Про утворення Комісії з обстеження об’єктів культурної спадщини на території Слов’янської  міської територіальної громади, у тому числі пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України



З метою забезпечення обстеження об’єктів культурної спадщини на території Слов’янської міської територіальної громади, у тому числі  пошкоджених  внаслідок воєнних дій у період збройної агресії Російської Федерації проти України, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2022 №1342 «Про затвердження Порядку проведення окремих видів робіт на об’єктах культурної спадщини в умовах воєнного стану», Закону України «Про охорону культурної спадщини», Наказу Міністерства культури України від 11.03.2013 №158 «Про затвердження Порядку обліку об’єктів культурної спадщини» (із змінами), зареєстровано в Міністерстві юстиції України 01.04.2013 за №528/23060, керуючись ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Утворити Комісію з обстеження об’єктів культурної спадщини на території Слов’янської міської територіальної громади, у тому числі пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України та затвердити її персональний склад (додається).


2. Затвердити Положення про Комісію з обстеження об’єктів культурної спадщини на території Слов’янської міської територіальної громади, у тому числі пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України (додається).


3. Розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 10.08.2023 №918 «Про утворення Комісії з обстеження об’єктів  культурної спадщини на території Слов’янської міської територіальної громади, які пошкоджені внаслідок  збройної агресії Російської Федерації проти України», розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 17.01.2024 №150 «Про внесення змін до розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 10.08.2023 №918 «Про утворення Комісії з обстеження об’єктів  культурної спадщини на території Слов’янської міської територіальної громади, які пошкоджені внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України» визнати такими, що втратили чинність.


4. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Лесю Малу.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.