Розпорядження начальника ВА  "Про розробку проєкту Програми..."  № 198 від 25.01.2024р. 
Документ №198 від 25.01.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 29.01.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 25.01.2024  № 198
м. Слов'янськ
 

Про розробку проєкту Програми



       З метою удосконалення механізму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території Слов’янської міської територіальної громади з урахуванням міжнародних стандартів, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства, відповідно до Порядку розроблення, затвердження та виконання цільових Програм, затвердженого розпорядженням керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району Донецької області від 14.01.2022 № 78, керуючись статтею 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану:

1. Доручити відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ВА (Міщенко) розробити проєкт програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території Слов’янської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.


2. Організацію та координацію за розробкою проєкту Програми  покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Іоанна Ростова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                    Вадим ЛЯХ




Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.