Розпорядження начальника ВА  "Про створення робочої групи з моніторингу скупченості ..."  № 197 від 25.01.2024р. 
Документ №197 від 25.01.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 25.01.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 25.01.2024  № 197
м. Слов'янськ
 

Про створення  робочої групи з моніторингу скупченості громадян, економічного стану об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та вжиття безпекових заходів під час дії правового режиму воєнного стану на території Слов’янської міської територіальної громади



З метою організації заходів щодо збереження життя та здоров’я цивільного населення, забезпечення населення продовольчими товарами, санітарно-гігієнічними, медичними товарами та товарами нафтопродуктів в умовах воєнного стану, створення локації об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та операторів зберігання нафтопродуктів, забезпечення захисту об’єктів інфраструктури на яких зберігаються нафтопродукти для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на території Слов’янської міської територіальної громади, а також з метою забезпечення виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд, виконання інших антикризових управлінських рішень щодо збереження життя і здоров’я населення у разі порушення сталої роботи систем життєзабезпечення на території Слов’янської міської територіальної громади, на виконання доручення в.о. голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 27.09.2023 № 29/9-23 щодо запровадження заборони на проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів на відповідній території, постанови КМУ від 19.04.2022 № 473 «Про затвердження Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд», керуючись ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Затвердити склад робочої групи з моніторингу скупченості громадян, економічного стану об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та вжиття безпекових заходів під час дії правового режиму воєнного стану на території Слов’яінської міської територіальної громади (далі – Робоча група), що додається.


2. Робочій групі періодично здійснювати серію спеціальних моніторингових візитів на об’єкти торгівлі, ресторанного господарства та операторів зберігання нафтопродуктів з метою проведення превентивних безпекових заходів, інформування та анкетування суб’єктів господарювання. 


3. Координацію за виконанням данного розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Іоанна Ростова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.