Розпорядження начальника ВА  "Про створення комісії для обстеження та оцінки вартості..."  № 138 від 16.01.2024р. 
Документ №138 від 16.01.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 17.01.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 16.01.2024  № 138
м. Слов'янськ
 

Про створення комісії для обстеження та оцінки вартості майна (гуманітарної/благодійної допомоги) отриманого на безоплатній основі Слов’янською міською ВА



З метою обстеження та оцінки вартості майна (гуманітарної допомоги) отриманого на безоплатній основі Слов’янською міською військовою адміністрацією Краматорського району Донецької області (далі – Слов’янська міська ВА), відповідно до наказу Міністерства фінансів України № 11 від 23.01.2015 року «Про затвердження Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку для суб’єктів державного сектору», Міжнародних стандартів фінансової звітності 13 «Оцінка справедливої вартості» (далі – МСФЗ), актуалізованих, погоджених Радою з МСФЗ при Мінфіні та схвалених Фондом МСФЗ (м. Лондон, Велика Британія) у 2021 році, постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 № 2397-ІХ «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст.ст. 8, 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Створити комісію для обстеження та оцінки вартості майна (гуманітарної/благодійної допомоги) отриманого на безоплатній основі та затвердити її персональний склад (додається).


2. Затвердити Положення про Комісію для обстеження та оцінки вартості майна (гуманітарної/благодійної допомоги) отриманого на безоплатній основі Слов’янською міською ВА (додається).


3. Комісії проводити оцінку вартості майна з перевіркою його фактичної наявності, документального підтвердження та оформленням відповідного акта.


4. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Іоанна Ростова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.