Розпорядження начальника ВА  "Про виведення малолітньої дитини із сім’ї патронатного ..."  № 35 від 03.01.2024р. 
Документ №35 від 03.01.2024р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження керівника ВЦА  Про влаштування дитини в сім'ю патронатного вихователя
Розпорядження керівника ВЦА  №204 від 02.02.2022р. Втратив чинність
Розпорядження начальника ВА  Про продовження терміну перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя
Розпорядження начальника ВА  №31/1 від 05.05.2022р. Втратив чинність
Розпорядження начальника ВА  Про продовження строку дії договору та терміну перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя
Розпорядження начальника ВА  №79 від 03.08.2022р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 08.01.2024



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 03.01.2024  № 35
м. Слов'янськ
 

Про в иведення малолітньої дитини із сім’ї патронатного вихователя



Розглянувши документи Служби у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації про виведення дитини (інформація конфіденційна) (актовий запис , складений Слов’янським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків), із сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна) (ID паспорт (інформація конфіденційна)), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна) Краматорського району Донецької області, фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна) Київської області, встановлено, що малолітня дитина, (інформація конфіденційна) , має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, перебуває на первинному обліку в Службі у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації, влаштована під опіку громадян України: (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна), які зареєстровані за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 21.12.2023, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 № 893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронатного вихователя», Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:

1. Вивести з 05.01.2024 із сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна) (ID паспорт (інформація конфіденційна)), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), м. Слов’янськ Краматорського району Донецької області, фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), м. Вишневе Бучанського району Київської області, дитину (інформація конфіденційна), у зв’язку з влаштуванням дитини під опіку.


       2. Укладений договір від 04.02.2022 між керівником Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації та патронатним вихователем (інформація конфіденційна) про патронат над дитиною (інформація конфіденційна), визнати таким, що втратив чинність.


       3. Розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації від 02.02.2022 № 204 «Про влаштування дитини до сім’ї патронатного вихователя», розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 05.05.2022 № 31/1 «Про продовження терміну перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя», від 03.08.2022 № 79 «Про продовження строку дії договору та терміну перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя» визнати такими, що втратили чинність.


       4. Дане розпорядження направити до всіх зацікавлених структур для керівництва в роботі.


       5. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.