Розпорядження начальника ВА  "Про створення позаштатної постійно діючої військово-лік..."  № 2541 від 27.12.2023р. 
Документ №2541 від 27.12.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження начальника ВА  Про створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії при першому відділі Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки
Розпорядження начальника ВА  №566 від 23.06.2023р. Втратив чинність
Розпорядження начальника ВА  Про внесення змін до розпорядження начальника Слов'янської міської військової адміністрації від 27 грудня 2023 року № 2541 "Про створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії при КНП Слов'янської міської ради "Міська клінічна лікарня м. Слов'янська"
Розпорядження начальника ВА  №929 від 08.05.2024р. Чинний

 
Історія документа

08.05.2024p. - Внесено зміни

 
Публікації документа

На сайті 29.12.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 27.12.2023  № 2541
м. Слов'янськ
 

Про створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії при (конфіденційна інформація)



З метою якісного проведення медичного огляду громадян, які приписуються до призовної дільниці, направляються для підготовки до військової служби, призиваються або приймаються на військову службу, приймаються на службу у військовому резерві та військовозобов'язаних, призначених для комплектування посад за відповідними військово-обліковими спеціальностями під час проведення мобілізації, громадян, які виявили бажання вступити до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів України та колишніх військовослужбовців, відповідно до ч. 13 ст. 2 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», на підставі наказу Міністерства оборони України від 14.08.2008 №402 «Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 17.11.2008 року за №1109/15800, постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 №343 «Про внесення зміни до Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2023 році», керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Створити позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію при (конфіденційна інформація) (далі - Комісія) та затвердити основний склад комісії, що додається.

На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин голови, секретаря або членів Комісії створити резервний склад комісії (додаток 1).


2. Надати для роботи у Комісії медичний персонал:

(конфіденційна інформація):

- лікар – 0,5 ставки;

- медична сестра – 3 ставки.

Членів Комісії: лікарів та середній медичний персонал призначити наказом директора (конфіденційна інформація).

Оплату праці лікарів медичної комісії та середнього медичного персоналу проводити за табелями (конфіденційна інформація) згідно ч.6, ч.7 ст. 43 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу».


3. На Комісію покласти проведення медичного огляду наступних категорій:

- громадян, військовослужбовців, які не мають офіцерського звання при вступі і навчанні у ВВНЗ;

- громадян, військовослужбовців, які приймаються та проходять військову службу за контрактом, з числа осіб рядового, сержантського та старшинського складу;

- громадян, осіб офіцерського складу, які приймаються та проходять військову службу за контрактом, з числа осіб офіцерського складу, курсантів ВВНЗ випускного курсу;

- солдатів (матросів), сержантів, старшин, прапорщиків (мічманів) запасу;

- офіцерів запасу;

- громадян, які приймаються та проходять службу у військовому резерві;

- військовозобов'язаних, які призиваються та проходять воєнні навчальні (перевірочні) та спеціальні збори осіб рядового та офіцерського складу; призиваються та проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період;

- студентів цивільних вищих навчальних закладів, які бажають навчатися у ВВНЗ;

- студентів цивільних вищих навчальних закладів, які залучаються до військової підготовки за програмою офіцерів запасу;

- студентів випускних курсів цивільних вищих навчальних закладів, які атестуються на офіцерів запасу;

- громадян, які підлягають поновленню на військовому обліку військовозобов’язаних;

- офіцерів запасу, які підлягають поновленню на військовому обліку офіцерів запасу;

- інших осіб, які зазначені у пункті 1.2 розділу І Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 14.08.2008 року №402.


4. Засідання Комісії під час дії воєнного стану, в період проведення приписки громадян України до призовної дільниці, чергових призовів громадян України на строкову військову службу та в міжпризовний період проводити на базі (конфіденційна інформація).

Голова, секретар, середній медичний персонал позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії ведуть прийом громадян в приміщенні першого відділу Краматорського РТЦК та СП.


5. Позаштатній Комісії здійснювати службове листування через службу діловодства першого відділу Краматорського РТЦК та СП.


6. Документи Комісії скріплювати гербовою печаткою (конфіденційна інформація).


7. Керівнику (конфіденційна інформація) для реєстрації документів військово-лікарської комісії відповідно до Додатків Наказу МОУ від 14.08.2008 року №402 організувати ведення облікових журналів та книг:

- журнал реєстрації вихідних документів військово-лікарської комісії (конфіденційна інформація);

- журнал реєстрації висновків лікарів військово-лікарської комісії (конфіденційна інформація);

- журнал реєстрації скерованих на додаткове обстеження військово-лікарської комісії (конфіденційна інформація);

- книга протоколів засідань Слов’янської військово-лікарської комісії першого відділу Краматорського РТЦК та СП.


8. Керівнику (конфіденційна інформація)  організувати при необхідності надання для погодження результатів військово-лікарської комісії військовозобов’язаних, які були визнані непридатними до військової служби з виключенням з військового обліку начальнику медичної служби Донецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (конфіденційна інформація), які надає голова військово-лікарської комісії або секретар військово-лікарської комісії.


9. Забезпечення Комісії медичною технікою та майном, медичними приладами, інструментами, медикаментами, господарським інвентарем, меблями, речовим майном і канцелярським приладдям покласти на (конфіденційна інформація).


10. Розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 23.06.2023 № 566 «Про створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії при першому відділі Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки» визнати таким, що втратило чинність.


11. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської військової адміністрації (Новак), контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                                                           Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.