Розпорядження начальника ВА  "Про проведення приписки до призовної дільниці громадян ..."  № 2543 від 27.12.2023р. 
Документ №2543 від 27.12.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 29.12.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 27.12.2023  № 2543
м. Слов'янськ
 

Про проведення приписки до призовної дільниці громадян України 2007 року народження у 2024 році



Відповідно ст.14, ст.38, ст.43 Закону України «Про військовий обов'язок та військову службу»,  з метою взяття громадян України чоловічої статі на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей, якісного та своєчасного проведення приписки до призовної дільниці першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки громадян України 2007 року народження, керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Провести з 02 січня по 31 березня 2024 року приписку громадян України чоловічої статі 2007 року народження, а також старшого віку, яких додатково виявлено та які своєчасно не пройшли приписку до призовної дільниці у терміни, встановлені Законом України «Про військовий обов'язок і військову службу».


2. Підприємствам, установам, організаціям, закладам освіти незалежно від підпорядкування і форми власності надати до першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки списки громадян України 2007 року народження, які підлягають приписці до призовної дільниці у січні-березні 2024 року.


3. Створити комісію з питань приписки громадян України до призовної дільниці першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та  соціальної підтримки у 2024 році (далі – Комісія) для проведення приписки громадян України 2007 року народження та старших за віком, яких додатково виявлено та які своєчасно не   пройшли приписку до призовної дільниці у встановлені Законом України «Про військовий обов'язок і військову службу» терміни. Затвердити основний склад Комісії, що додається.


3.1. На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин голови, секретаря або членів Комісії створити резервний склад Комісії з питань приписки громадян України до  призовної дільниці першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у 2024 році (додаток 1).


4. Начальнику територіального центру комплектування та соціальної підтримки Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – голові комісії з питань приписки Володимиру Приткову:

- Організувати роботу Комісії з питань приписки юнаків до призовної дільниці згідно вимог Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу»;

- Дозволити проводити додаткові засідання Комісії в разі виникнення необхідності проведення приписки громадян, яких додатково розшукано або які повернулися з медичного обстеження (лікування) та стосовно яких необхідно повторно розглянути питання про їх придатність до військової служби за станом здоров'я.


5. Для медичного огляду громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та  соціальної підтримки Марині Порохняк створити та затвердити основний та резервний склад медичної комісії на базі КНП Слов’янської міської ради «Міська клінічна лікарня м. Слов’янська». У разі потреби для додаткового медичного огляду громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці виділити лікарів інших спеціальностей базах інших клінічних лікарнях Слов’янської міської ради.

Персональний склад основного та резервного складів медичної комісії визначити наказом відділу охорони здоров'я Слов'янської міської військової адміністрації.


6. Надати для роботи у позаштатній постійно діючій військово – лікарській комісії при першому відділі Краматорського РТЦК та СП медичний персонал:

КНП Слов’янської міської ради «Міська клінічна лікарня м. Слов’янська»:

  • лікар – 0,5 ставки;
  • медична сестра – 3 ставки.

Рекомендувати директору КНП «Обласна клінічна психіатрична лікарня м. Слов’янська» Юрію Смалю провести медичний огляд громадян, у разі потреби  додатковий медичний огляд громадян, які підлягають приписці до призовної дільниці першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та  соціальної підтримки.

Оплату праці лікарів медичної комісії та середнього медичного персоналу  проводити за табелями КНП Слов’янської міської ради «Міська клінічна лікарня м. Слов’янська», згідно ч.6, ч.7 ст. 43 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу».


7. Начальнику відділу охорони здоров'я Слов'янської міської військової адміністрації Марині Порохняк:

- Провести з 02 січня 2024 року по 31 березня 2024 року на базі лікувальних закладів міста усім громадянам України чоловічої статі 2007 року народження за направленнями першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки флюорографію грудної клітини, загальний аналіз крові та сечі, аналіз крові на визначення групи крові та резус фактору, рентгенологічне обстеження. Забезпечити медичну комісію необхідним медико-санітарним майном. Організувати своєчасне та якісне обстеження допризовників за направленнями комісії з питань приписки. Стаціонарне обстеження допризовників проводити на базі лікувальних закладів, згідно переліку лікувальних закладів, у яких проводиться медичне обстеження призовників (додаток 2);

- Організувати проведення лікувально-профілактичної роботи з громадянами України чоловічої статі 2007 року народження, яких під час приписки визнано тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров'я, та таких, що потребують обстеження або медичного нагляду.


8. Для проведення якісного вивчення особистості та професійно-психологічного відбору допризовників:

У першому відділі Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки створити позаштатну групу професійно-психологічного відбору та затвердити її основний склад згідно додатку 3.

На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин начальника або членів групи професійно-психологічного відбору затвердити резервний склад позаштатної групи професійно-психологічного відбору згідно додатку 4.


9. Рекомендувати керівникам підприємств, навчальних закладів, установ незалежно від форми власності та підпорядкування вирішити питання про збереження місця роботи, навчання та посади, оплату із власних коштів середнього заробітку допризовникам, що знаходилися на медичному обстеженні, згідно ч.2 ст. 21 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу».


10. Рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від підпорядкування і форм власності згідно абз.5 ч.8 ст.15 та ч.1 ст.38 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» сповіщати допризовників про їх виклик до першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та забезпечувати своєчасне їх прибуття до призовної дільниці першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


11. Рекомендувати начальнику відділу №4 Краматорського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області Євгену Тугаю, згідно ч.3 ст. 38 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» по запиту першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки проводити розшук, затримання і доставку до першого відділу Краматорського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки осіб, які ухиляються від проходження приписки до призовної дільниці та постановки на військовий облік.


12. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської військової адміністрації (Новак), контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                                                            Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.