Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення зе..."  № 2528 від 27.12.2023р. 
Документ №2528 від 27.12.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 27.12.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 27.12.2023  № 2528
м. Слов'янськ
 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності,  цільове призначення  якої змінюється, гр. Ліхоті Олександру Валерійовичу



Розглянувши заяву гр. Малій Любові Михайлівни, яка зареєстрована за адресою: (конфіденційна інформація), що діє на підставі довіреності, посвідченої приватним нотаріусом Бучанського районного нотаріального округу Київської області Воробйовою Т.А., зареєстрованої в реєстрі 01.11.2023 за № 3516 від гр. Ліхоти Олександра Валерійовича, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація) про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється із земель житлової та громадської забудови «02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» в землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» для будівництва і обслуговування нежитлової будівлі магазину-кафе з офісними приміщеннями за адресою: м. Слов’янськ, вул. Святогріська, 18 (номер запису про право власності 24214460, дата державної реєстрації 21.12.2017), керуючись ст.ст. 20,186,208 Земельного кодексу України, ст.ст. 25,28,50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 № 2397-IX «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1.        Затвердити гр. Ліхоті Олександру Валерійовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється із земель житлової та громадської забудови «02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» в  землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» для будівництва і обслуговування нежитлової будівлі магазину-кафе з офісними приміщеннями за адресою: м. Слов’янськ, вул. Святогріська, 18.


2.        Змінити цільове призначення земельної ділянки приватної власності площею 0,1486 га (кадастровий номер 1414100000:01:010:1147) гр.  Ліхоті Олександру Валерійовичу за адресою: м. Слов’янськ, вул. Святогірська, 18 із земель житлової та громадської забудови «02.01 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» в  землі житлової та громадської забудови «03.10 для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» для будівництва і обслуговування нежитлової будівлі магазину-кафе з офісними приміщеннями.


3. Рекомендувати гр. Ліхоті О.В.:


3.1 У місячний термін провести державну реєстрацію права власності на земельну ділянку згідно п.2 даного розпорядження в установленому законом порядку.


3.2 Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням.


3.3 Виконувати обов’язки власника земельної ділянки згідно вимог ст. 91 Земельного кодексу України.


3.4 У місячний термін стати на облік у Слов’янській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Донецькій області.


4. Рішення Слов’янської міської ради від 27.06.2018 № 64-XLVIII-7 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення  якої змінюється, гр. Ліхоті Олександру Валерійовичу» визнати таким, що втратило чинність.


5. Координацію за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                    Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.