Розпорядження начальника ВА  "Про визначення відповідальних осіб по обліку та наданню..."  № 2173 від 21.11.2023р. 
Документ №2173 від 21.11.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 21.11.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 21.11.2023  № 2173
м. Слов'янськ
 

Про визначення відповідальних осіб по обліку та наданню інформації у сфері стратегічної екологічної оцінки при розробленні, затвердженні документів державного планування на території Слов’янської міської територіальної громади



З метою ефективної та цілеспрямованої діяльності під час здійснення стратегічної екологічної оцінки проєктів документів державного планування, для офіційного оприлюднення документації щодо стратегічної екологічної оцінки, забезпечення інформування суб’єктів стратегічної екологічної оцінки та інших заінтересованих сторін про хід та результати здійснення стратегічної екологічної оцінки, враховуючи Закони України «Про стратегічну екологічну оцінку», «Про оцінку впливу на довкілля», Порядок ведення Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 02.05.2023 № 430, керуючись статтею 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Визначити відповідальних осіб по обліку та наданню інформації у сфері стратегічної екологічної оцінки при розробленні, затвердженні документів державного планування на території Слов’янської міської територіальної громади згідно з додатком.


2. Відповідальним особам своєчасно вносити до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки відомості відповідно до Порядку ведення Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.