Розпорядження начальника ВА  "Про внесення змін до розпорядження начальника Слов'янсь..."  № 1459 від 19.09.2023р. 
Документ №1459 від 19.09.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження начальника ВА  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду гр. Чеботарьовій Наталії Петрівні, гр.Онищенко Наталії Василівні, гр.Жоголеву Олександру Костянтиновичу
Розпорядження начальника ВА  №126 від 16.02.2023р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 22.09.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 19.09.2023  № 1459
м. Слов'янськ
 

Про внесення змін до розпорядження начальника Слов’янської міської ВА від 16.02.2023 № 126 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду гр. Чеботарьовій Наталії Петрівні, гр. Онищенко Наталії Василівні, гр. Жоголеву Олександру Костянтиновичу»



Розглянувши заяву гр. Чеботарьова Дмитра Анатолійовича, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація), що діє на підставі довіреності, посвідченої приватним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області Паращук О.А., зареєстрованої в реєстрі 10.01.2018 № 54 від фізичної особи-підприємця Чеботарьової Наталії Петрівни, яка зареєстрована за адресою: (конфіденційна інформація), на підставі довіреності, посвідченої приватним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області Бігуном В.В., зареєстрованої в реєстрі 07.10.2020 № 4757 від фізичної особи-підприємця Онищенко Наталії Василівни, яка зареєстрована за адресою: (конфіденційна інформація), на підставі довіреності, посвідченої приватним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області Бігуном В.В., зареєстрованої в реєстрі 28.09.2020 № 4548 від фізичної особи-підприємця Жоголева Олександра Костянтиновича, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація) про внесення змін до розпорядження начальника Слов’янської міської ВА від 16.02.2023 № 126 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду гр. Чеботарьовій Наталії Петрівні, гр. Онищенко Наталії Василівні, гр.Жоголеву Олександру Костянтиновичу», керуючись ст. 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про правовий режим воєнного стану», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правового регулювання вчинення нотаріальних та реєстраційних дій при набутті прав на земельні ділянки», Постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 № 2397-IX «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Внести зміни до розпорядження начальника Слов’янської міської ВА від 16.02.2023  № 126 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду гр. Чеботарьовій Наталії Петрівні, гр. Онищенко Наталії Василівні, гр. Жоголеву Олександру Костянтиновичу» замінивши по тексту розпорядження «гр. Чеботарьова Наталія Петрівна» на «фізична особа-підприємець Чеботарьова Наталія Петрівна», «гр. Онищенко Наталія Василівна» на «фізична особа-підприємець Онищенко Наталія Василівна», «гр. Жоголев Олександр Костянтинович» на «фізична особа-підприємець Жоголев Олександр Костянтинович» у відповідних відмінках.


2. Координацію за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                 Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.