Розпорядження начальника ВА  "Про надання жилого приміщення з фонду житла призначено..."  № 1353 від 12.09.2023р. 
Документ №1353 від 12.09.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 13.09.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 12.09.2023  № 1353
м. Слов'янськ
 

Про надання жилого приміщення з фонду житла призначеного для тимчасового проживання



Розглянувши висновок житлової комісії по формуванню фондів житла, призначеного для тимчасового проживання та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам протокол № 29 від 06.09.2023 року, 07.09.2023 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2004 № 422 “Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання” (зі змінами), керуючись ст.15 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”:


1. Надати житлове приміщення з фонду житла призначеного для тимчасового проживання за адресою: місто Слов’янськ, (конфіденційна інформація), з фактичним використанням житлової площі однієї кімнати в гуртожитку, внутрішньо переміщеній особі гр. Степанову Олександру Андрійовичу, склад родини 1 особа (Степанов Олександр Андрійович  (конфіденційна інформація)) на 6 (шість) місяців.


2. Рекомендувати Степанову Олександру Андрійовичу отримати протягом 30 календарних днів ордер на вселення в житлове приміщення з фонду житла призначеного для тимчасового проживання за адресою: місто Слов’янськ, (конфіденційна інформація) (гуртожиток).


3. Уповноважити управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської військової адміністрації укласти договір найму жилого приміщення з фонду житла призначеного для тимчасового проживання на строк до шести місяців, скласти акт стану житлового приміщення та приймання - передачі житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання до вказаного вище договору з Степановим Олександром Андрійовичем.


4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.