Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження Орієнтовного плану проведення структур..."  № 919 від 10.08.2023р. 
Документ №919 від 10.08.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 11.08.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 10.08.2023  № 919
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Орієнтовного плану проведення структурними підрозділами Слов'янської міської військової адміністрації консультацій з громадськістю на 2023 рік



Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами), враховуючи лист відділу охорони здоров’я Слов'янської міської військової адміністрації від 07.08.2023 № 01-01/418, з метою підготовки проєктів розпоряджень начальника Слов’янської міської військової адміністрації, керуючись ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Затвердити Орієнтовний план проведення структурними підрозділами Слов'янської міської військової адміністрації консультацій з громадськістю на 2023 рік (далі - Орієнтовний план), що додається.


2. Керівникам структурних підрозділів Слов'янської міської військової адміністрації:


2.1 Забезпечити виконання заходів, передбачених Орієнтовним планом;


2.2 У разі потреби надавати до відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики Слов'янської міської військової адміністрації (Кравченко) пропозиції щодо внесення змін і доповнень до Орієнтовного плану.


3. Відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики Слов'янської міської військової адміністрації (Кравченко) забезпечити оприлюднення Орієнтовного плану на офіційному вебсайті Слов'янської міської військової адміністрації у триденний строк після прийняття цього розпорядження та своєчасне (у разі потреби) узагальнення пропозицій відділів та управлінь щодо внесення змін і доповнень до Орієнтовного плану.


4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики Слов'янської міської військової адміністрації (Кравченко), контроль - на заступників Слов'янської міської військової адміністрації відповідно до розподілу обов’язків.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.