Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження Положення про нагородження кращих випу..."  № 916 від 10.08.2023р. 
Документ №916 від 10.08.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження начальника ВА  Про затвердження Положення про нагородження преміями кращих випускників закладів загальної середньої освіти громади та їх наставників
Розпорядження начальника ВА  №130 від 15.09.2022р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 11.08.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 10.08.2023  № 916
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Положення про нагородження кращих випускників закладів загальної середньої освіти Слов’янської міської територіальної громади та їх наставників



З метою підтримки кращих випускників закладів загальної середньої освіти Слов’янської міської територіальної громади, заохочення педагогічних працівників, визнання їх особистих досягнень у підготовці учнів до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, відповідно до Законів України «Про освіту» (зі змінами та доповненнями), «Про повну загальну середню освіту», керуючись ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» (із змінами та доповненнями):


1. Затвердити Положення про нагородження кращих випускників закладів загальної середньої освіти Слов’янської міської територіальної громади та їх наставників (додається).


2. Відділу освіти (Хохлова) забезпечити проведення аналізу результатів участі випускників Слов’янської міської територіальної громади в зовнішньому незалежному оцінюванні та підготовку проєктів розпоряджень начальника Слов’янської міської військової адміністрації про нагородження учнів та їх наставників.


3. Фінансовому управлінню (Шаульська) щорічно, при формуванні проєкту бюджету Слов’янської міської територіальної громади, передбачати кошти для виплати заохочень кращим випускникам закладів загальної середньої освіти та їх наставникам.


4. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 15.09.2022 № 130 «Про затвердження Положення про нагородження кращих випускників закладів загальної середньої освіти Слов’янської міської територіальної громади та їх наставників».


5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.