Розпорядження начальника ВА  "Про включення до фонду житла, призначеного для тимчасов..."  № 900 від 08.08.2023р. 
Документ №900 від 08.08.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 11.08.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 08.08.2023  № 900
м. Слов'янськ
 

Про включення до фонду житла, призначеного для тимчасового проживання кімнати № 28 в гуртожитку по вулиці Новий Побут, будинок № 19 у місті Слов?янську Краматорського району Донецької області



З метою забезпечення громадян, які не мають або втратили постійне місце проживання, житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання, враховуючи рішення виконкому Слов’янської міської ради від 14.01.2015 року № 2 “Про створення фонду житла для тимчасового проживання” (зі змінами), згідно постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2004 № 422 “Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання” (зі змінами), керуючись ст.15 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”:


1. Включити до фонду житла, призначеного для тимчасового проживання кімнату № 28 в гуртожитку, що належить до комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади по вулиці Новий Побут, будинок № 19 у місті Слов'янську Краматорського району Донецької області.


2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                    Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.