Розпорядження начальника ВА  "Про створення матеріального резерву..."  № 645 від 17.07.2023р. 
Документ №645 від 17.07.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження керівника ВЦА  Про створення матеріального резерву (у новій редакції)
Розпорядження керівника ВЦА  №405 від 24.03.2022р. Втратив чинність
Розпорядження начальника ВА  Про внесення змін до розпорядження начальника Слов'янської міської військової адміністрації від 17.07.2023 № 645 "Про створення матеріального резерву"
Розпорядження начальника ВА  №2081 від 09.11.2023р. Чинний
Розпорядження начальника ВА  Про внесення змін до розпорядження начальника Слов'янської міської військової адміністрації від 17.07.2023 № 645 "Про створення матеріального резерву" (із змінами та доповненнями)
Розпорядження начальника ВА  №95 від 10.01.2024р. Чинний

 
Історія документа

09.11.2023p. - Внесено зміни
10.01.2024p. - Внесено зміни

 
Публікації документа

На сайті 19.07.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 17.07.2023  № 645
м. Слов'янськ
 

Про створення матеріального резерву



З метою оперативного вжиття заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру, пов’язаною з військовою агресією Російської Федерації проти України, відповідно до статті 19, 98 Кодексу цивільного захисту України, Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року     № 775, враховуючи Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), протоколу засідання експертної комісії з визначення рівнів та класів надзвичайних ситуацій Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 24 лютого 2022 року № 3-22, керуючись статтею 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:

 

1. Затвердити Порядок створення і використання матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та його використання в умовах воєнного стану (додається).


2. Затвердити номенклатуру місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на період дії воєнного стану згідно додатку.


3. Розмістити матеріальний резерв на підприємствах, закладах комунальної власності:

- КП «Словміськводоканал»;

- КП «Благоустрій»;

- КП «АТП 05814»;

- закладах загальної середньої освіти;

- медичних закладах.


4. Встановити, що заходи з накопичення, поповнення та утримання матеріальних запасів здійснюють відділ охорони здоров’я, управління економічного та інвестиційного розвитку, відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи  та управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області відповідно до затвердженої номенклатури, а саме:


4.1 Медичних препаратів – відділ охорони здоров’я Слов’янської міської ВА (Порохняк).


4.2 Будівельних матеріалів, засобів забезпечення аварійно-рятувальних робіт, електротехнічних засобів та засобів загальногосподарського призначення – управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської ВА (Заруба).


4.3 Засобів радіаційно-хімічного захисту та паливно-мастильних матеріалів – відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної роботи та оборони Слов’янської міської ВА (Новак).


4.4 Продовольства, предметів першої необхідності - управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ВА (Ростова).


5. Керівникам вказаних структурних підрозділів Слов’янської міської ВА, визначити відповідальних осіб за виконання заходів з поповнення та утримання матеріальних запасів. Відпуск матеріальних цінностей з місцевого матеріального резерву здійснювати за усним погодженням з начальником Слов’янської міської ВА. Узагальнену інформацію про стан накопичення матеріальних резервів надавати відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ВА щоквартально до 20 числа останнього місяця кварталу.


6. Взяти до відома, що фінансування створення, утримання та поповнення матеріального резерву здійснюється за рахунок коштів бюджету Слов’янської міської територіальної громади,  в межах виконання відповідних завдань програми у сфері цивільного захисту.

Створення, утримання та поповнення матеріального резерву може здійснюватися також за рахунок добровільних пожертвувань фізичних і юридичних осіб, благодійних організацій та громадських об’єднань, інших джерел не заборонених законодавством.


7. Визнати такими, що втратили чинність пункти 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації від 24.03.2022 № 405 «Про створення матеріального резерву (у новій редакції)».


8. Координацію за використанням та накопиченням місцевого матеріального резерву покласти на відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ВА (Новак).


9. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.