Розпорядження начальника ВА  "Про утворення та розміщення віддаленого робочого місця ..."  № 400 від 12.05.2023р. 
Документ №400 від 12.05.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 12.05.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 12.05.2023  № 400
м. Слов'янськ
 

Про утворення та розміщення віддаленого робочого місця відділу з надання адміністративних послуг Слов’янської міської військової адміністрації «Центр надання адміністративних та соціальних послуг»



З метою забезпечення належного рівня сервісу обслуговування шляхом дотримання затверджених стандартів якості надання адміністративних послуг, створення зручних та доступних умов отримання адміністративних послуг суб’єктами звернень у межах Слов’янської міської територіальної громади Краматорського району Донецької області, відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», керуючись ст.15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Утворити віддалене робоче місце відділу з надання адміністративних послуг Слов’янської міської військової адміністрації «Центр надання адміністративних та соціальних послуг» на території Слов’янської міської територіальної громади за адресою: Донецька область, Краматорський район, Слов'янська міська територіальна громада, смт. Билбасівка, вул. Центральна, буд. 218.


2. Затвердити графік роботи віддаленого робочого місця відділу з надання адміністративних послуг Слов’янської міської військової адміністрації «Центр надання адміністративних та соціальних послуг» на території Слов’янської міської територіальної громади, що додається.


3. Затвердити Перелік адміністративних послуг які надаються через віддалене робоче місце відділу з надання адміністративних послуг Слов’янської міської ВА «Центр надання адміністративних та соціальних послуг» на території Слов’янської міської територіальної громади (додається).


4. Відділу з надання адміністративних послуг (Головаченко) та Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської ВА (Альохіна) організувати роботу віддаленого робочого місця на території Слов’янської міської територіальної громади Краматорського району Донецької області.


5. Координацію за виконанням цього розпорядження покласти на начальника відділу з надання адміністративних послуг Слов’янської міської військової адміністрації Ганну Головаченко.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ




Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.