Розпорядження начальника ВА  "Про виведення з дитячого будинку сімейного типу малоліт..."  № 385 від 05.05.2023р. 
Документ №385 від 05.05.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження начальника ВА  Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на виховання та спільне проживання малолітніх дітей
Розпорядження начальника ВА  №310 від 13.04.2023р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 10.05.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 05.05.2023  № 385
м. Слов'янськ
 

Про виведення з дитячого будинку сімейного типу малолітніх дітей та повернення дітей матері



Розглянувши заяву (інформація конфіденційна) про повернення їй дітей: (інформація конфіденційна) (актовий запис складений виконавчим комітетом Невської сільської ради Кремінського району Луганської області), (інформація конфіденційна) (актовий запис складений Рубіжанським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Луганській області), які перебувають у дитячому будинку сімейного типу (інформація конфіденційна), встановлено, що Ухвалою Дніпровського апеляційного суду від 01.05.2023  (інформація конфіденційна) скасовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та застосовано відносно неї запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, враховуючи: висновок оцінки потреб сім’ї (інформація конфіденційна) Слов’янського міського центру соціальних служб; висновок Служби у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації щодо наявності підстав для втрати статусу дітей, позбавлених батьківського піклування, та доцільності виведення з дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) дітей родинної групи (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), та повернення дітей матері; рішення комісії з питань захисту прав дитини від 04.05.2023; керуючись ст.ст. 3, 4, 5 Сімейного кодексу України, ст.ст. 11, 12 Закону України «Про охорону дитинства», Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу» (зі змінами), Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Вивести (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), з дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та передати на виховання 06.05.2023 матері (інформація конфіденційна).


2. Припинити з 06.05.2023 дію Договору від 18.04.2023 № 52-ДБСТ «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу та влаштування дітей на виховання та спільне проживання». 


3. Розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 13.04.2023 №310 «Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на виховання та спільне проживання малолітніх дітей» визнати таким, що втратило чинність.


4. Направити копію даного розпорядження до Управління соціального захисту населення Слов’янської міської військової адміністрації для керівництва в роботі.


5. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження  покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ




Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.