Розпорядження начальника ВА  "Про заходи з протидії загрозам надзвичайних ситуацій у ..."  № 304 від 13.04.2023р. 
Документ №304 від 13.04.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про заходи з протидії загрозам надзвичайних ситуацій у природних екосистемах на території Слов'янської міської територіальної громади
Рішення виконавчого комітету  №454 від 21.04.2021р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 17.04.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 13.04.2023  № 304
м. Слов'янськ
 

Про заходи з протидії загрозам надзвичайних ситуацій у природних екосистемах на території Слов’янської міської територіальної громади в умовах воєнного стану



З метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в природних екосистемах на території Слов’янської міської територіальної громади у весняно-літній період, організації своєчасної підготовки до оперативного реагування на пожежі, які приводять до пошкодження та знищення лісових ресурсів, природної степової та водно-болотної рослинності, територій природно-заповідного фонду, загибелі диких тварин та птиць, керуючись Законами України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про рослинний світ», «Про тваринний світ», ст.15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Затвердити План заходів з протидії загрозам надзвичайних ситуацій у природних екосистемах на території Слов’янської міської територіальної громади в умовах воєнного стану (додається).


2. Відділу екології та природних ресурсів Слов’янської міської ВА (Кудріна), відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ВА (Новак) сумісно з представниками ДП «Слов’янський лісгосп» (Олійник), 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області (Москалець) протягом травня – жовтня 2023 року із залученням ЗМІ проводити роз’яснювальну роботу серед населення громади з питань пожежної безпеки при відвідуванні паркових зон, лісопосадок та недопущення розпалювання вогнищ.


3. Регіональному ландшафтному парку «Слов’янський курорт» (Рудіч) сумісно з Державною екологічною інспекцією у Донецькій області (Євтухов) та відділом поліції №4 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області (Ногін) оперативно реагувати на факти засмічення, випалювання ділянок із лісовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, які проводяться на території природно-заповідного фонду без відповідного дозволу обласної державної адміністрації та своєчасно притягувати порушників до адміністративної відповідальності з визначенням шкоди, заподіяної природному середовищу.


4. Рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 21.04.2021 № 454 «Про заходи з протидії загрозам надзвичайних ситуацій у природних екосистемах на території Слов’янської міської територіальної громади» визнати таким, що втратило чинність.


5. Координацію за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.