Розпорядження начальника ВА  "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення зе..."  № 241 від 15.03.2023р. 
Документ №241 від 15.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 16.03.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 15.03.2023  № 241
м. Слов'янськ
 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх в оренду гр.Буніатяну Самвелу Гургеновичу



Розглянувши заяву гр.Буніатяна Самвела Гургеновича, який зареєстрований за адресою: (конфіденційна інформація) про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду за адресою: м. Слов’янськ, вул.Брянська, 12 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (право власності не зареєстровано), керуючись ст. 15 Закону України "Про правовий режим воєнного стану", ст.124,186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України "Про землеустрій":


1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Буніатяну Самвелу Гургеновичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою: м.Слов’янськ, вул. Брянська, 12.


2. Передати гр. Буніатяну Самвелу Гургеновичу в оренду терміном на 1 (один) рік земельну ділянку площею 0,0774 га (кадастровий номер 1414100000:01:015:0927) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за адресою: м.Слов’янськ, вул. Брянська, 12,  із земель житлової та громадської забудови (02.01 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади.


3. Гр. Буніатяну С.Г.:


3.1 Виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України.


3.2 У місячний строк оформити договір оренди землі у встановленому законом порядку.


3.3 Після державної реєстрації права оренди земельної ділянки у п’ятиденний строк надати копію договору до Слов’янської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Донецькій області.


4. Пункт 2 даного розпорядження набирає чинності з моменту державної реєстрації права оренди на земельну ділянку.


5. Координацію за виконанням вимог цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                    Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.