Розпорядження начальника ВА  "Про створення постійної комісії з визначення подальшого..."  № 210 від 06.03.2023р. 
Документ №210 від 06.03.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про створення міської постійної комісії з визначення подальшого використання захисних споруд цивільного захисту міста Слов’янська.
Рішення виконавчого комітету  №863 від 17.10.2018р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 07.03.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 06.03.2023  № 210
м. Слов'янськ
 

Про створення постійної комісії з визначення подальшого використання захисних споруд цивільного захисту при Слов'янській міській військовій адміністрації



Відповідно до пункту 26 частини 2 ст. 19 Кодексу цивільного захисту України, пункту 14 Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту та ведення його обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 р. № 138 «Деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту», та з метою прийняття рішень про подальше використання захисних споруд цивільного захисту державної та комунальної форми власності, у разі банкрутства (ліквідації) суб’єкта господарювання, на балансі якого вона перебуває, та безхазяйних захисних споруд, керуючись ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Створити постійну комісію з визначення подальшого використання захисних споруд цивільного захисту при Слов'янській міській військовій адміністрації та затвердити її персональний склад (додається).


2. Затвердити Положення про постійну комісію з визначення подальшого використання захисних споруд цивільного захисту при Слов'янській міській військовій адміністрації (додається).


3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 17.10.2018 р. №863 «Про створення міської постійної комісії з визначення подальшого використання захисних споруд цивільного захисту міста Слов'янськ».


4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи (Новак), координацію роботи на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Іоанна Ростова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                   Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.