Розпорядження начальника ВА  "Про проведення позапланової перевірки стану ведення вій..."  № 48 від 25.01.2023р. 


УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 25.01.2023  № 48
м. Слов'янськ
 

Про проведення позапланової перевірки стану ведення військового обліку військовозобов’язаних та техніки НЕУ на підприємствах Слов’янської міської територіальної громади у лютому 2023 року



Відповідно до пп.74, 80 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 № 1487, на виконання листа начальника Донецького територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 18.01.2023 № 08/01/54нт, керуючись постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 №2397-ІХ «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст. 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Провести позапланову перевірку стану ведення військового обліку військовозобов’язаних та техніки НЕУ на підприємствах Слов’янської міської територіальної громади протягом лютого місяця, а саме:


ДП «Слов’янський лісгосп»;

ТОВ «Слов’янський комбінат м’ясопродуктів»;

СБ «ТИТАН»;

ТОВ «Руссоль-Україна».


2. Комісії з перевірки стану військового обліку і бронювання призовників та військовозобов’язаних на підприємствах, в установах, організаціях та навчальних закладах Слов’янської міської територіальної громади Донецької області, затвердженої розпорядженням начальника Слов’янської міської військової адміністрації  від 25.01.2023 № 47 «Про утворення та затвердження складу комісії з перевірки стану військового обліку і бронювання призовників та військовозобов’язаних на підприємствах, в установах, організаціях та навчальних закладах Слов’янської міської територіальної громади Донецької області, затвердження плану перевірки стану військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях та навчальних закладах Слов’янської міської територіальної громади Донецької області» провести перевірку у відповідності до вимог чинного законодавства.


3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Іоанна Ростова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.