Розпорядження начальника ВА  "Про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, я..."  № 27 від 18.01.2023р. 
Документ №27 від 18.01.2023р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 19.01.2023



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 18.01.2023  № 27
м. Слов'янськ
 

Про взяття на облік внутрішньо

переміщених осіб, які потребують 

надання житлового приміщення

з фондів житла для тимчасового

проживання



Розглянувши висновок житлової комісії по формуванню фондів житла, призначеного для тимчасового проживання та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам протокол №7 від 17.01.2023 року, відповідно до п.п. 10–17 Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 №495, розпорядження начальника Слов’янської міської військової адміністрації від 23.11.2022 №260 “Про утворення житлової комісії по формуванню фондів житла, призначеного для тимчасового проживання та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам та затвердження Положення про неї”, ст.15 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”:


1. Взяти на облік внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання Степанову Надію Петрівну, яка перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб в межах території обслуговування управління соціального захисту Слов'янської міської ВЦА з 11.01.2023 року, склад родини 6 осіб (Степанова Надія Петрівна, (конфіденційна інформація), чоловік - Степанов Олександр Андрійович, (конфіденційна інформація), онука - Степанова Майа Максимівна, (конфіденційна інформація), онука - Степанова Яна Максимівна, (конфіденційна інформація), онука - Степанова Олександра Максимівна, (конфіденційна інформація), онука - Степанова Варвара Максимівна, (конфіденційна інформація)).


2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника Слов’янської міської військової адміністрації Андрія Секлецова.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.