Розпорядження начальника ВА  "Про передачу в оперативне управління майна комунальної ..."  № 347 від 30.12.2022р. 
Документ №347 від 30.12.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

30.12.2022p. - Прийнятий

 
Публікації документа

На сайті 30.12.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 30.12.2022  № 347
м. Слов'янськ
 

Про передачу в оперативне управління майна комунальної власності Слов'янської міської територіальної громади, що знаходиться балансі комунального підприємства Слов’янської міської ради  «Благоустрій»



Розглянувши лист комунального підприємства Слов’янської міської ради «Словміськводоканал» від 29.12.2022 № 556/02 про доцільність передачі в оперативне управління  майна комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади, яке знаходиться на балансі комунального підприємства Слов’янської міської ради «Благоустрій», комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Словміськводоканал», для усунення та ліквідації аварій на мережах та наслідків стихійних лих, для перевезення будівельних матеріалів, гуманітарної допомоги, керуючись Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 №2397-IX «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», ст.15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


  1. Передати в оперативне управління комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Словміськводоканал» майно комунальної власності Слов’янської міської територіальної громади, що знаходиться на балансі комунального підприємства  Слов’янської міської ради  «Благоустрій», для подальшого утримання та обслуговування, а саме – спеціальний вантажний самоскид МАЗ, тип N33/BA10D2BP/C5DA, білого кольору, 2021 року випуску, ідентифікаційний номер Y3M6501C5M0000993, реєстраційний номер ВІ6158НР.


  1. Комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Благоустрій» (Кішкін) підготувати необхідні документи для передачі в оперативне управління майна, вказаного в п. 1 цього розпорядження, для укладання акту приймання-передачі.


  1. Комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Благоустрій» (Кішкін) та комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Словміськводоканал» (Башкаєв) здійснити приймання - передачу майна, зазначеного в п.1 до цього розпорядження, відповідно до вимог законодавчих та нормативних актів України, надавши до управління комунальної власності Слов’янської міської ВЦА (Ярова) акт приймання-передачі.


4. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на заступника начальника Слов'янської міської ВА Андрія Секлецова.




В.о.начальника Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                Іоанн РОСТОВ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.