Розпорядження міського голови  "Про Комісію з питань проведення перевірки наявності док..."  № 30-р від 11.02.2020р. 
Документ №30-р від 11.02.2020р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження керівника ВЦА  Про Комісію з питань проведення перевірки наявності документів «Для службового користування» «Літер «М»
Розпорядження керівника ВЦА  №812 від 14.12.2021р. Чинний

 
Історія документа

14.12.2021p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

На сайті 18.02.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 11.02.2020  № 30-р
м. Слов'янськ
 

Про Комісію з питань проведення перевірки

наявності документів «Для службового користування»

«Літер «М» відділу з питань цивільного захисту,

мобілізаційної та оборонної роботи

Слов’янської міської ради



З метою організації роботи з документами, що містять службову інформацію (наявність та фізичний стан документів, справ, видань, електронних носіїв інформації з грифом «Для службового користування» «Літер «М»), що утворилися в діловодстві відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ради, керуючись Типовою інструкцією про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 736, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1. Створити Комісію з питань проведення перевірки наявності документів «Для службового користування» «Літер «М» відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ради.


2. Затвердити Положення про Комісію з питань проведення перевірки наявності документів «Для службового користування» «Літер «М» відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ради (додається).


3. Затвердити склад постійно діючої Комісії з питань проведення перевірки наявності документів «Для службового користування» «Літер «М» відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ради (додається).


4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.




Міський голова                                                                                                        В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.