Розпорядження начальника ВА  "Про постійну комісію з питань техногенно-екологічної б..."  № 310 від 19.12.2022р. 
Документ №310 від 19.12.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження керівника ВЦА  Про постійну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
Розпорядження керівника ВЦА  №77 від 04.10.2021р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 21.12.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 19.12.2022  № 310
м. Слов'янськ
 

Про постійну комісію з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій



Відповідно до ст. 19 Кодексу цивільного захисту України, Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 409, Положення про Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.01.2015 № 18, з метою координації діяльності, пов’язаної із забезпеченням техногенно-екологічної безпеки, захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і реагування на них, керуючись Законом України «Про правовий режим воєнного стану», постановою Верховної Ради України від 18.07.2022 № 2397-ІХ «Про здійснення начальниками Дружківської, Костянтинівської та Слов’янської міських військових адміністрацій Краматорського району Донецької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Створити постійну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області.


2. Призначити головою постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області начальника Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області Ляха В.М.


3. Затвердити Положення про постійну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області (додається).


4. Затвердити посадовий склад постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області (додається).


5. Керівникам підприємств, організацій, установ територіальної громади привести положення про об’єктові комісії з питань надзвичайних ситуацій у відповідність до Положення про постійну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Слов’янської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області.


6. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації від 04.10.2021 № 77 «Про постійну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій».


7. Координацію роботи з виконання цього розпорядження покласти на відділ з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Слов’янської міської ВА (Новак), контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.