Розпорядження начальника ВА  "Про припинення функціонування дитячого будинку сімейног..."  № 129 від 13.09.2022р. 
Документ №129 від 13.09.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 16.09.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
 
від 13.09.2022  № 129
м. Слов'янськ
 

Про припинення функціонування

дитячого будинку сімейного типу

на території Слов’янської міської

територіальної громади



       Розглянувши заяву громадян України (інформація конфіденційна) (паспорт, виданий Алчевським МВ УМВС України в Луганській області), та (інформація конфіденційна) (паспорт, виданий Алчевським МВ УМВС України в Луганській області), які зареєстровані за адресою: (інформація конфіденційна), фактично мешкали за адресою: (інформація конфіденційна), про припинення функціонування дитячого будинку сімейного типу, з’ясовано, що громадяни є батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу, який було створено рішенням виконавчого комітету Алчевської міської ради від 05.05.2009 №486; забезпечено функціонування дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) на території Слов’янської міської ради рішенням виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 07.09.2016 №587; внаслідок військової агресії російської федерації проти України та проведення активної бойової фази на території нашої громади, дитячий будинок сімейного типу евакуювався до м.Галич Івано-Франківської області та батьки-вихователі виявили бажання забезпечити функціонування дитячого будинку сімейного типу на території м.Галич Івано-Франківської області та влаштувати дітей, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей Костянтинівської міської ради, до їх родини; враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 12.09.2022, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу» (зі змінами), Законами України «Про охорону дитинства» (зі змінами), «Про забезпечення організаційно–правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» (зі змінами), «Про правовий режим воєнного стану»:


       1. Припинити з 29.09.2022 функціонування дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) на території Слов’янської міської територіальної громади, у зв’язку з переміщення до м.Галич Івано-Франківської області.


2. Припинити з 29.09.2022 року дію Угоди від 07.09.2016 «Про забезпечення функціонування дитячого будинку сімейного типу», дію Договору про правонаступництво по зобов’язанням від 01.10.2021 №3.


3. Рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 07.09.2016 №587 «Про забезпечення функціонування дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна)», визнати таким, що втратило чинність.


4. Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської військової адміністрації (Альохіна) з 29.09.2022 припинити виплату грошової допомоги батькам–вихователям (інформація конфіденційна) та державної соціальної допомоги на дітей/осіб: (інформація конфіденційна).


5. Слов’янському міському центру соціальних служб (Павлова) з 29.09.2022 припинити соціальне супроводження дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна).


6. Направити дане рішення до всіх зацікавлених служб для відома, користування та контролю в роботі.


7. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ




Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.