Розпорядження начальника ВА  "Про звільнення від повноважень піклувальника ..."  № 100 від 26.08.2022р. 
Документ №100 від 26.08.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 31.08.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 26.08.2022  № 100
м. Слов'янськ
 

Про звільнення від повноважень піклувальника



Розглянувши подання Служби у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації щодо звільнення (інформація конфіденційна) (паспорт (інформація конфіденційна), який зареєстрований за адресою: (інформація конфіденційна), фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна) (довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 14.08.2017 №1429-65496, видана Управлінням соціального захисту населення Слов'янської міської військово-цивільної адміністрації), від повноважень піклувальника, у зв’язку з невиконання ним своїх обов’язків відносно неповнолітнього (інформація конфіденційна) (актовий запис, складений виконкомом Нижньокринської селищної ради Совєтського району м.Макіївки Донецької області), встановлено, що неповнолітній має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Совєтської райадміністрації Макіївської міської ради, згідно наказу №64 від 29.07.2022 відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій», неповнолітній вступив на денну форму навчання, термін навчання з 01.09.2022 до 31.01.2025 (довідка навчального закладу від 04.08.2022 №83), враховуючи лист відділу «Служби у справах дітей» Залізничного району Управління «Служба у справах дітей» Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, пояснення неповнолітнього (інформація конфіденційна) стосовно невиконання його піклувальником своїх обов’язків щодо його утримання, виховання, захисту прав та інтересів, керуючись п.49 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866, ст.75 Цивільного кодексу України, ст.251 Сімейного кодексу України, Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


       1. Звільнити з 01.09.2022 (інформація конфіденційна), від здійснення повноважень піклувальника над неповнолітнім (інформація конфіденційна), у зв’язку з невиконанням ним своїх обов’язків.


       2. Розпорядження керівника Слов’янської міської військово-цивільної  адміністрації від 16.12.2021 №837 «Про встановлення піклування» визнати таким, що втратило чинність.


       3. Направити копію даного розпорядження Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської військової адміністрації (Альохіна) для відома та керівництва в роботі з метою припинення відповідних соціальних виплат.


       4. Направити дане розпорядження до всіх зацікавлених служб для відома, користування та контролю в роботі.


       5. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.