Розпорядження начальника ВА  "Про продовження строку дії договору та терміну перебува..."  № 79 від 03.08.2022р. 
Документ №79 від 03.08.2022р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження начальника ВА  Про виведення малолітньої дитини із сім’ї патронатного вихователя
Розпорядження начальника ВА  №35 від 03.01.2024р. Чинний

 
Історія документа

05.01.2024p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

На сайті 09.08.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 03.08.2022  № 79
м. Слов'янськ
 

Про продовження строку дії договору та терміну перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя 



Розглянувши клопотання Служби у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації щодо необхідності та доцільності продовження строку дії договору та терміну перебування малолітньої дитини (інформація конфіденційна), яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування (розпорядження керівника Слов’янської військово - цивільної адміністрації від 01.02.2022 №181), в сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), фактично мешкає за адресою: (інформація конфіденційна), перебуває на обліку як внутрішньо переміщена особа (довідка (інформація конфіденційна), враховуючи згоду патронатного вихователя та обставини запровадження на території України воєнного стану, що ускладнює вирішення питання влаштування дітей до сімейних форм виховання, керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 №893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронатного вихователя», від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), ст.ст.252-256 Сімейного кодексу України, Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


1. Продовжити з 06.08.2022 року термін перебування в сім’ї патронатного вихователя (інформація конфіденційна) малолітньої дитини (інформація конфіденційна), на період воєнного або надзвичайного стану та протягом одного місяця після його припинення.


2. Продовжити строк дії договору від 05.02.2022, укладеного між Слов’янської військово-цивільною адміністрацією та патронатним вихователем (інформація конфіденційна) на період воєнного або надзвичайного стану та протягом одного місяця після його припинення.


       3. Зобов’язати патронатного вихователя (інформація конфіденційна):


3.1 Звернутися до управління соціального захисту населення за місцем влаштування дитини або за місцем фактичного проживання (перебування) з метою нарахування призначень і виплат соціальної допомоги на дитину, грошового забезпечення патронатному вихователю, відповідно до Порядку виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя та оплати послуги патронату над дитиною, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 №893.


3.2 У разі вимушеного переміщення сім’ї патронатного вихователя разом з дитиною, влаштованою під патронат, після прибуття на місце тимчасового проживання, повідомляти службі виконавчого органу за місцем переміщення та службі, яка передала дитину під патронат, нову адресу свого проживання та контактні дані.


3.3 Звернутися до центру соціальних служб за місцем фактичного проживання (перебування) з метою надання, в разі необхідності, дитині та родині  соціальних послуг.


3.4 Звернутися до амбулаторії комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» за місцем фактичного проживання (перебування) щодо забезпечення медичного нагляду лікарем загальної практики сімейної медицини дитини (інформація конфіденційна), яка влаштована в сім’ю патронатного вихователя.


3.5 Звернутися, в разі необхідності, до закладів, установ та організацій, які надають послуги, влаштованій до сім’ї патронатного вихователя, дитині.


4. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                     Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.