Розпорядження начальника ВА  "Про припинення функціонування дитячого будинку сімейног..."  № 77 від 03.08.2022р. 
Документ №77 від 03.08.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 09.08.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 03.08.2022  № 77
м. Слов'янськ
 

Про припинення функціонування

дитячого будинку сімейного типу

та вибуття з нього дітей-вихованців



Розглянувши заяву громадян України (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), які  зареєстровані  та  мешкають  разом за адресою: (інформація конфіденційна), про припинення функціонування дитячого будинку сімейного типу, створеного на базі їх родини та вибуття з дитячого будинку сімейного типу дітей-вихованців: (інформація конфіденційна),  у зв’язку з сімейними обставинами, встановлено, що діти-вихованці: (інформація конфіденційна), є дітьми родинної групи, мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування, перебувають на первинному обліку в службі у справах дітей Горлівської міської ради, діти-вихованці: (інформація конфіденційна), є дітьми родинної групи, мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування, перебувають на первинному обліку в службі у справах дітей Удачненської територіальної громади, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу» (зі змінами), Законом України «Про охорону дитинства» (зі змінами), Законом України «Про забезпечення організаційно–правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» (зі змінами), Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:


       1. Припинити з 07.08.2022 року функціонування дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) на території Слов’янської міської територіальної громади, у зв’язку з сімейними обставинами.


2. Припинити з 07.08.2022 року дію Угоди від 07.08.2013 №6 «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу», дію Договору про правонаступництво по зобов’язанням від 01.10.2021 №1/2.


3. Вивести з дитячого будинку сімейного типу з 07.08.2022 року дітей-вихованців: (інформація конфіденційна).


4. Рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради від 07.08.2013 №453 «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї (інформація конфіденційна) та влаштування до нього на виховання та спільне проживання дітей: (інформація конфіденційна)», від 16.06.2021 №626 «Про внесення змін до рішення виконкому Слов’янської міської ради від 07.08.2013 №453 «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї (інформація конфіденційна) та влаштування до нього на виховання та спільне проживання дітей: (інформація конфіденційна)», від 16.06.2021 №627 «Про внесення змін до рішення виконкому Слов’янської міської ради від 07.08.2013 №453 «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї (інформація конфіденційна) та влаштування до нього на виховання та спільне проживання дітей: (інформація конфіденційна)» визнати такими, що втратили чинність.


5. Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської військової адміністрації (Альохіна) з 07.08.2022 року припинити батькам-вихователям виплату грошової допомоги батькам–вихователям та державної соціальної допомоги на дітей: (інформація конфіденційна).


6. Слов’янському міському центру соціальних служб (Павлова) з 07.08.2022 припинити соціальне супроводження дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна).


7. Службі у справах дітей Слов’янської міської ради (Соколова) повідомити про припинення функціонування дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та вибуття дітей-вихованців служби у справах дітей за місцем первинного обліку дітей та обласну службу у справах дітей.


8. Направити дане рішення до всіх суб’єктів соціальної роботи.


9. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської міської

військової адміністрації                                                                                                      Вадим ЛЯХ




Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.