Розпорядження начальника ВА  "Про виведення з дитячого будинку сімейного типу особи-в..."  № 69 від 21.07.2022р. 
Документ №69 від 21.07.2022р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.07.2022



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
НАЧАЛЬНИКА СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇЇ
 
від 21.07.2022  № 69
м. Слов'янськ
 

Про виведення з дитячого будинку сімейного типу особи-вихованки



Розглянувши заяви та надані документи громадянами України (інформація конфіденційна), (паспорт, виданий Червоногвардійським РВ Макіївського УМВС України в Донецькій області року), який зареєстрований за адресою: (інформація конфіденційна), та (інформація конфіденційна), (паспорт , виданий Калінінським РВ Горлівського МУ ГУМВС України в Донецькій області), яка зареєстрована за адресою: (інформація конфіденційна), фактично мешкають за адресою: (інформація конфіденційна), щодо виведення особи-вихованки – (інформація конфіденційна), з дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна), встановлено,  що особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, (інформація конфіденційна), навчається в Краматорському коледжі технологій та дизайну на денному відділенні на IV курсі, хоче жити самостійно та розпоряджатись своїми коштами власноруч, повнолітня (інформація конфіденційна) перебувала на первинному обліку в службі у справах дітей Єнакіївської міської ради Донецької області, неповнолітніх братів та сестер не має, керуючись ст.ст.256-1, 256-2, 256-3, 256-4 Сімейного кодексу України, ст.25 Закону України «Про охорону дитинства», ст.ст.3, 6 Закону України «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 №564 "Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», Законом України «Про правовий режим воєнного стану»:



       1. Вивести з 25.07.2022 року (інформація конфіденційна), з дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна).


       2. Припинити з 25.07.2022 року дію Договору від 25.11.2020 «Про забезпечення функціонування дитячого будинку сімейного типу», укладеного між виконавчим комітетом Словянської міської ради та батьками — вихователями (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна) у відношенні (інформація конфіденційна).


       3. Рішення виконавчого комітету Слов’янської міської ради  від 25.11.2020 №1574 «Про подовження функціонування дитячого будинку сімейного типу (інформація конфіденційна) та (інформація конфіденційна) на території Слов’янської міської ради» визнати таким, що втратило чинність в частині влаштування на виховання та спільне проживання (інформація конфіденційна).

       4. Службі у справах дітей (Соколова) направити дане розпорядження до всіх зацікавлених служб.


       5. Координацію роботи щодо виконання даного розпорядження покласти на Службу у справах дітей Слов’янської міської військової адміністрації (Соколова).




Начальник Слов’янської

міської  військової адміністрації                                                                                    Вадим ЛЯХ



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.