Розпорядження міського голови  "Про проведення аудиту даних, що підлягають оприлюдненню..."  № 28-р від 07.02.2020р. 
Документ №28-р від 07.02.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 07.02.2020



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 07.02.2020  № 28-р
м. Слов'янськ
 

Про проведення аудиту даних,

що підлягають оприлюдненню

в мережі Інтернет



З метою забезпечення належної реалізації положень Закону України «Про доступ до публічної інформації» (із змінами), відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 №835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних» (із змінами, що внесені Постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019р. №409), в рамках виконання Меморандуму про співпрацю між Слов’янською міською радою, Міністерством цифрової трансформації України та Фондом «Євразія» (Проект міжнародної технічної допомоги «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах (TAPAS)»), керуючись ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:


1. Затвердити графік проведення аудиту даних, розпорядником яких є Слов’янська міська рада та її виконавчі органи, комунальні підприємства, установи, організації у 2020 році, що додається.


2. Допустити до проведення аудиту даних аналітиків відкритих даних проекту «Відкриті дані для розвитку міст» Губашова Дениса Олеговича, Шуляра Олександра Олександровича, Тишкевича Богдана Ігоровича.


3. Керівникам виконавчих органів міської ради сприяти у проведенні аудиту наборів даних, які підлягають оприлюдненню у форматі відкритих даних в мережі Інтернет, та забезпечити доступ до наборів даних, розпорядниками яких є Слов’янська міська рада та її виконавчі органи, комунальні підприємства, установи та організації міста Слов’янська.


4. Відділу інформаційного забезпечення (Самохвалов) до 20.02.2020 підготувати узагальнюючий звіт за результатами проведеного аудиту даних, розпорядником яких є Слов’янська міська рада та її виконавчі органи, комунальні підприємства, установи, організації.



Міський голова                                                                                                                          В.М.Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.