Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження Порядку створення та використання місц..."  № 598 від 07.09.2017р. 
Документ №598 від 07.09.2017р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 04.10.2017



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 07.09.2017  № 598
м. Слов'янськ
 

Про затвердження Порядку створення та використання

місцевого матеріального резерву для запобігання і

ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій




Відповідно до статей 19, 98 Кодексу цивільного захисту України, Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 № 775, розпорядження голови обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 30.08.2016 № 745 та з метою організації належної роботи щодо створення і використання місцевого матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та надання термінової допомоги постраждалому населенню, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Слов’янської міської ради


В И Р І Ш У Є :


1. Затвердити Порядок створення і використання місцевого та об’єктового матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (додається).


2. Відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи міської ради (Нікулеско) спільно з 6-м державним пожежно-рятувальним загоном Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області (Бойцов):


2.1. до 01.01.2018 року підготувати та надати міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для розгляду та затвердження пропозиції щодо:

- номенклатури та обсягів накопичення місцевого матеріального резерву з урахуванням видів, рівня та масштабів можливих надзвичайних ситуацій, прогнозованих обсягів робіт з ліквідації їх наслідків та забезпечення життєдіяльності постраждалого населення;

- місць розміщення місцевого матеріального резерву;

- графіків накопичення та поповнення матеріального резерву;


2.2. забезпечити постійне організаційно-методичне керівництво, координацію та контроль за створенням та використанням об'єктових матеріальних резервів.


3. Фінансовому управлінню міської ради (Ковальов) під час формування проектів міського бюджету на 2018 рік та наступні роки передбачати кошти на виконання заходів щодо поповнення місцевого матеріального резерву.


4. Рекомендувати керівникам суб’єктів господарювання, у власності або користуванні яких є об’єкт (об’єкти) підвищеної небезпеки або потенційно небезпечний об’єкт (об’єкти):


4.1. до 01.01.2018 року визначити та затвердити номенклатуру і обсяги накопичення об’єктового матеріального резерву з урахуванням прогнозованих видів надзвичайних ситуацій, обсягів робіт із запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, проведення невідкладних відновлювальних робіт. Копії номенклатури та інформацію про фактичну наявність і обсяги об'єктових матеріальних резервів надати до відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи міської ради;


4.2. забезпечити проведення планомірної роботи щодо створення та накопичення об'єктових матеріальних резервів.


5. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконкому міської ради від 28.08.2006 № 538 “Про створення і використання місцевого та об’єктового матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у м. Слов’янську” та рішення від 28.08.2006 № 539 “Про затвердження “Порядку створення і використання місцевого та об’єктового матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у м. Слов’янську”.


6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Діденко Д.І.



Міський голова                                                                                                                       В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.