Рішення виконавчого комітету  "Про призначення (інформація конфіденційна) опікуном над..."  № 838 від 21.12.2016р. 
Документ №838 від 21.12.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.12.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.12.2016  № 838
м. Слов'янськ
 

Про призначення (інформація конфіденційна)

опікуном над майном неповнолітнього,

(інформація конфіденційна)



Розглянувши подання служби у справах дітей та надані документи (інформація конфіденційна) про призначення її опікуном над цілою часткою квартири підопічного, неповнолітнього (інформація конфіденційна), що перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Слов’янської міської ради встановлено наступне. Згідно рішення виконавчого комітету Слов’янського міської ради від 29.09.2006р. №551/5, (інформація конфіденційна) є опікуном неповнолітнього (інформація конфіденційна). Неповнолітній має у власності цілу частку квартири, що знаходиться за адресою: (інформація конфіденційна) (свідоцтво про право на спадщину за законом від 16 лютого 2007 року, спадкова справа №1390/2006, зареєстровано в реєстрі за №2-634, посвідченої державним нотаріусом Першої слов’янської державної нотаріальної контори Донецької області Трубніковим А.О.).


Виходячи з інтересів дитини, з метою збереження належного їй майна, відповідно до статей 69, 72 Цивільного кодексу України, п.п.57, 58 «Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.08.2008 року №866, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Слов’янської міської ради


ВИРІШУЄ:


       1.        Призначити (інформація конфіденційна) опікуном над цілою часткою квартири за адресою: (інформація конфіденційна), яка належить на праві власності неповнолітньому (інформація конфіденційна).


       2.         Зобов’язати (інформація конфіденційна):


       2.1.         Управляти майном дитини в її інтересах;


       2.2.        Щорічно до 21 грудня подавати до служби у справах дітей звіт про

виконання своїх обов’язків, як опікуна над майном дитини.


       3.        Координацію роботи щодо виконання данного рішення покласти на службу у справах дітей Слов'янської міської ради (Соколова), контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Воропаєва В.М.



Міський голова                                                                                                         В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.