Рішення виконавчого комітету  "Про виконання делегованих повноважень, визначених пункт..."  № 771 від 18.11.2016р. 
Документ №771 від 18.11.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 25.11.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.11.2016  № 771
м. Слов'янськ
 

Про виконання делегованих повноважень,

визначених пунктом 9 ст.34

ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні»

       


З метою виконання пункту 9 ст. 34 «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі Законів України «Про соціальний діалог в Україні», «Про колективні договори і угоди»,  «Про охорону праці», Кодексу законів про працю України, керуючись  ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет міської ради

       

ВИРІШУЄ:

       

1. Інформацію Управління соціального захисту населення «Про виконання делегованих повноважень, визначених пунктом 9 ст. 34 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» прийняти до відома.


2. Управлінню  соціального захисту населення Слов’янської міської ради:


2.1. Організаційно забезпечити роботу:


       - комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, забезпечення податкових та інших бюджетних надходжень, страхових внесків до Пенсійного фонду та запобігання неплатоспроможності;


       - міської ради з питань безпечної життєдіяльності населення;


       - робочої комісії по укладанню Угоди між виконавчим комітетом міської ради, координаційною радою голів профспілкових комітетів підприємств, організацій установ міста та міською організацією роботодавців.


2.2. Надавати керівникам підприємств, організацій, установ та фізичним особам-підприємцям методичну та консультаційну допомогу з питань оплати, охорони та умов праці, а також соціально-трудових відносин, укладання та повідомної реєстрації колективних договорів.


2.3. Провести семінар з питань соціально–трудових відносин з керівниками підприємств та представниками профспілкових  комітетів за планом роботи.


3. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій і установ міста разом з профспілковими комітетами (радами трудового колективу):


3.1. Ініціювати укладення, переукладення колективних договорів на новий термін та своєчасно вносити зміни і доповнення до них.


3.2. Передбачати кошти на охорону праці для поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища у відповідності з чинним законодавством.

       

3.3. Своєчасно проводити атестацію робочих місць за умовами праці з метою визначення пільг і компенсацій та визначати їх у колективному договорі.


3.4. Забезпечити своєчасність виплати заробітної плати згідно чинного законодавства.


3.5. При виникненні заборгованості із заробітної плати вживати необхідних заходів щодо повного погашення її в найкоротші терміни.

       

4. Координацію за виконанням  даного рішення покласти на начальника Управління  соціального захисту населення.



Міський  голова                                                                                                                       В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.