Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання Програми економічного і соціального р..."  № 749 від 18.11.2016р. 
Документ №749 від 18.11.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 25.11.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.11.2016  № 749
м. Слов'янськ
 

Про хід виконання Програми економічного

і соціального розвитку території

Слов’янської міської ради

за 9 місяців 2016 року



Враховуючи доповідь начальника відділу економіки Слов’янської міської ради Ковальової О.Ф., керуючись статтею 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради, –


Вирішує:


1. Взяти до відома інформацію про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку території Слов’янської міської ради за 9 місяців 2016 року (додається).


2. Керівникам підприємств і установ всіх форм власності вжити заходів щодо підвищення платіжної дисципліни, забезпечення надходжень до міського бюджету, скорочення податкового боргу до бюджетів усіх рівнів, а також, по своєчасним розрахункам за спожиті енергоресурси і житлово-комунальні послуги.


3. Структурним підрозділам Слов’янської міської ради та комунальним підприємствам міста, відповідно до функціональних повноважень, вжити заходи щодо вирішення проблем, пов’язаних з реалізацією програмних завдань і заходів та підвищення ефективності їх виконання.


4. Управлінню інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин (Рубан) та головним розпорядникам бюджетних коштів активізувати роботу з розробки проектно-кошторисної документації та отримання позитивних експертних висновків по інфраструктурним проектам міста, запланованим до реалізації у 2016 році за рахунок бюджетних та позабюджетних коштів.


5. Управлінню інвестицій, енергоефективності та зовнішніх відносин (Рубан):

       

- здійснювати щотижневий моніторинг використання та освоєння коштів ДФРР;

       

- продовжити роботу щодо залучення коштів міжнародної технічної допомоги, ґрантових програм і проектів та інших позабюджетних коштів для забезпечення та подальшої реалізації проектів.


6. Начальнику відділу освіти (Рубльовський) вжити заходів з розширення мережі дошкільних навчальних закладів різних типів та форм власності шляхом урізноманітнення моделей організації дошкільної освіти до 01 січня 2017 року.


7. Управлінню житлово-комунального господарства (Чичкан) вжити заходів по забезпеченню беззбиткової роботи комунальних підприємств.


8. Заступнику міського голови Сівашу Д.В. взяти під особистий контроль і забезпечити своєчасне та в повному обсязі освоєння коштів ДФРР.


9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Шаульську В.В.



Міський голова                                                                                                                        В.М.Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.