Рішення виконавчого комітету  "Про коригування проектно-кошторисної документації..."  № 746 від 02.11.2016р. 
Документ №746 від 02.11.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 09.11.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 02.11.2016  № 746
м. Слов'янськ
 

Про коригування проектно-кошторисної

документації



Враховуючи доповідну записку заступника міського голови Шаповалова І.В. щодо неможливості проведення тендерних торгів із закупівлі робіт (в тому числі обладнання, матеріалів, монтажних та пусконалагоджувальних робіт) в рамках реалізації проекту «Житло для переселенців» за грантове фінансування Європейського Союзу, у зв’язку з економічно недоцільною заявленою вартістю об’єктів та необхідністю проведення корегування проектно-кошторисної документації в рамках проекту «Житло для переселенців», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 560 «Про затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради:


ВИРІШУЄ:


1. Надати дозвіл офісу проекту «Житло для переселенців» за грантове фінансування ЄС у м. Слов’янськ подати на коригування проектно-кошторисну документацію:


Реконструкція гуртожитку по вул. Вокзальна,8 (колишня вул. Свердлова,8) м. Слов’янська Донецької області з метою розселення тимчасових переселенців і потерпілих жителів м. Слов’янська. (Закупівля робіт (в тому числі обладнання, матеріалів, монтажних та пусконалагоджувальних робіт);

             

Реконструкція гуртожитку по вул. Світлодарська,28-а (колишня вул. Чубаря,28-а) м. Слов’янська Донецької області, з метою розселення тимчасових переселенців і потерпілих жителів м. Слов’янська. (Закупівля робіт (в тому числі обладнання, матеріалів, монтажних та пусконалагоджувальних робіт).


2. Згідно з діючим законодавством погодити в установленому порядку та отримати позитивні експертні звіти (коригування) щодо проекту «Житло для переселенців».      


3. Відкориговану проектно-кошторисну документацію в рамках проекту «Житло для переселенців»  подати на розгляд та затвердження виконавчого комітету міської ради.

            

4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.


       

Міський голова                                                                                                               В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.