Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд звернення гр. Шоломенцевої А.О. та гр. Дьяк..."  № 668/9 від 21.09.2016р. 
Документ №668/9 від 21.09.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 28.09.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.09.2016  № 668/9
м. Слов'янськ
 

Про розгляд звернення

гр. Шоломенцевої А.О. та гр. Дьяковської Г.О.



До виконкому Слов’янської міської ради звернулися гр. Шоломенцева Анастасія Олександрівна та гр. Дьяковська Галина Олександрівна із заявою про переведення квартири  № 1 у житловому будинку № 14 по вулиці Лозановича у м. Слов’янську із житлового фонду у нежитловий для подальшої реконструкції даного приміщення під магазин непродовольчих товарів - офіс з улаштуванням окремого входу.


Зазначена квартира належить заявникам на праві спільної часткової власності згідно договору купівлі-продажу квартири, посвідченого Бігун В.В., приватним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області.


Представлений технічний висновок за результатами обстеження технічного стану будівельних конструкцій квартири №1 житлового будинку №14 по вул. Лозановича в м. Слов’янську Донецької області, складений ПП «СПЕК - 7» за участю експерта з технічного обстеження будівель і споруд Дзядік О.Я. (кваліфікаційний сертифікат серія АЕ №001574, виданий Атестаційною архітектурно – будівельною комісією Мінрегіону України 22.02.2013) та погоджений балансоутримувачем житлового будинку КП «ЖЕК №1».


Керуючись Порядком переведення житлових будинків і житлових приміщень у нежилі для розміщення об’єктів невиробничої сфери на території Слов’янської міської ради, затвердженим рішенням міської ради від 10.07.2012 № 12-XXVIII-6, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


В И Р І Ш У Є:


1. Перевести квартиру № 1 у житловому будинку № 14 по вулиці Лозановича у м. Слов’янську із житлового фонду у нежитловий для подальшої реконструкції даного приміщення під магазин непродовольчих товарів - офіс з улаштуванням окремого входу.


2. Зобов’язати гр. Шоломенцеву Анастасію Олександрівну та гр. Дьяковську Галину Олександрівну реконструкцію приміщення здійснювати в установленому законодавством порядку.



Міський голова                                                                                                                           В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.