Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд звернення гр. Мухаматгалєєва В.Р. ..."  № 526 від 03.08.2016р. 
Документ №526 від 03.08.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 10.08.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.08.2016  № 526
м. Слов'янськ
 

Про розгляд звернення

гр. Мухаматгалєєва В.Р.



До виконкому Слов’янської міської ради звернулися гр. Мухаматгалєєв Віталій Рамазанович, який мешкає за адресою: (конфіденційна інформація), з заявою про переведення частки квартири (конфіденційна інформація) у м. Слов’янську із житлового фонду у нежитловий для подальшої реконструкції шляхом її приєднання до вбудованого приміщення магазину канцтоварів (конфіденційна інформація).


17/50 часток квартири (конфіденційна інформація), які складаються з житлової кімнати «4» площею 14,7м2, належать гр. Мухаматгалєєву В.Р. на праві спільної часткової власності згідно договору купівлі-продажу частки квартири від 15.04.2016, посвідченого Соловар В.І., приватним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області, зареєстрованого в реєстрі за № 891.


Вбудоване приміщення магазину канцтоварів (конфіденційна інформація) м. Слов’янську належить гр. Мухаматгалєєву В.Р. на праві приватної власності на підставі договору купівлі – продажу від 25.04.2008, посвідченого Панченко А.В., приватним нотаріусом Слов’янського міського нотаріального округу Донецької області, зареєстрованого в реєстрі за № 3485.


Представлений технічний висновок за результатами огляду технічного стану будівельних конструкцій квартири (конфіденційна інформація), складений ПП «СПЕК - 7» за участю експерта Дзядік О.Я. (кваліфікаційний сертифікат серія АЕ №001574, виданий Атестаційною архітектурно – будівельною комісією Мінрегіону України 22.02.2013) та погоджений житлово – будівельним кооперативом №19 «СОЮЗ», згода співвласника квартири.


Керуючись Порядком переведення житлових будинків і житлових приміщень у нежилі для розміщення об’єктів невиробничої сфери на території Слов’янської міської ради, затвердженим рішенням міської ради від 10.07.2012 № 12-XXVIII-6, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради


В И Р І Ш У Є:


1. Перевести 17/50 часток квартири (конфіденційна інформація) із житлового фонду у нежитловий для подальшої реконструкції шляхом її приєднання до вбудованого приміщення магазину канцтоварів (конфіденційна інформація).


2. Зобов’язати гр. Мухаматгалєєва Віталія Рамазановича реконструкцію приміщення здійснювати в установленому законодавством порядку.



Міський голова                                                                                                                     В.М. Лях



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.