Розпорядження міського голови  "Про затвердження відповідальних осіб..."  № 378-p від 18.11.2016р. 
Документ №378-p від 18.11.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 24.11.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 18.11.2016  № 378-p
м. Слов'янськ
 

Про затвердження

відповідальних осіб



Відповідно до наказів наданих управліннями та відділами міської ради з метою виконання розпорядження міського голови від 08.11.2016 року № 361 «Про визначення відповідальної особи», керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1. Затвердити осіб відповідальних за супроводження проектів та передачу проектно-кошторисної документації департаментам облдержадміністрації, які визначені замовниками відповідних проектів, що увійшли до Переліку об’єктів і заходів, що будуть здійснюватися за рахунок залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів Донецької області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, визначити особу, відповідальну за супроводження проектів та передачу проектно-кошторисної документації департаментам облдержадміністрації, які визначені замовниками відповідних проектів (додаток 1).


2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                                                                        В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.