Розпорядження міського голови  "Про оздоровлення та відпочинок дітей, учнівської та сту..."  № 122-p від 14.04.2016р. 
Документ №122-p від 14.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 03.11.2016



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від 14.04.2016  № 122-p
м. Слов'янськ
 

Про оздоровлення та відпочинок дітей,

учнівської та студентської молоді влітку 2016 року



На виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», з метою створення оптимальних умов для організації змістовного літнього відпочинку, оздоровлення і дозвілля дітей, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1. Затвердити заходи щодо проведення оздоровлення та відпочинку дітей, учнівської, студентської молоді та дітей дошкільного віку м.м. Слов’янськ, Святогірськ, Миколаївка влітку 2016 року (додаток 1).


2. Затвердити Склад міської комісії з організації оздоровлення дітей, учнівської, студентської молоді та дітей дошкільного віку в 2016 році (додаток 2).


3. Рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій всіх форм власності, благодійних, релігійних та громадських організацій розробити відповідні заходи для оздоровлення дітей співробітників.


4. Відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту (Міщенко):


4.1. Забезпечити своєчасний і якісний підбір кандидатів на оздоровлення за кошти обласного та державного бюджетів серед пільгової категорії дітей, студентської і учнівської молоді згідно нормативної бази.


4.2. Проводити щомісячний аналіз ходу оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді влітку 2016 року і своєчасно інформувати управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації.


5. Відділу освіти (Рубльовський):


5.1. Забезпечити цільове використання коштів, передбачених міським бюджетом для організації відпочинку дітей у пришкільних таборах.


5.2. Сприяти підбору кандидатів, з числа дітей пільгової категорії, для оздоровлення за кошти обласного та державного бюджетів.


6. Міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Свинаренко), службі у справах дітей (Соколова), сприяти підбору кандидатів, з числа дітей пільгової категорії, для оздоровлення за кошти обласного та державного бюджетів.


7. Координацію роботи щодо організації літнього оздоровлення дітей, учнівської та студентської молоді покласти на відділ у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту (Міщенко) і відділ освіти (Рубльовський).


8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Сіваша Д.В.



Міський голова                                                                                                                      В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.