Рішення міської ради  "Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алког..."  № 9-LVI-7-56 від 19.12.2018р. 
Документ №9-LVI-7 від 19.12.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 26.12.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 19.12.2018  № 9-LVI-7
м. Слов'янськ
 

Про заборону продажу пива (крім

безалкогольного), алкогольних,

слабоалкогольних напоїв, вин столових

у нічний час на території м. Слов’янськ



З метою забезпечення прав та законних інтересів громадян, профілактики і попередження порушень громадського порядку та скоєння злочинів особами у стані алкогольного сп’яніння, зменшення випадків порушення тиші у нічний час, профілактики негативних наслідків споживання алкогольних напоїв серед мешканців міста, в тому числі і серед неповнолітніх, приймаючи до уваги норми, передбачені статтею 144 Конституції України, п.2 частини 1 Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових”, статтями 15-1 та 15-3 Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”, статтею 24 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення”, керуючись статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська ради


ВИРІШУЄ:


1. Заборонити на території м. Слов’янськ продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) з 22-00 до 8-00 години.


2. Суб’єктам господарювання, які здійснюють реалізацію спиртних напоїв, розмістити в об’єктах торгівлі інформацію про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у години, визначені цим рішенням.


3. Слов’янському відділу поліції ГУНП в Донецькій області (Ковальчук) здійснювати контроль за виконанням суб’єктами господарювання пункту 1 цього рішення.


4. Відділу торгівлі і захисту прав споживачів Слов’янської міської ради (Яковенко) довести дане рішення до відома суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність в сфері торгівлі на території м. Слов’янськ.


5. Відділу освіти Слов’янської міської ради (Рубльовський) активізувати у навчальних закладах міста роз’яснювальну роботу про шкідливий вплив споживання алкогольних напоїв на організм людини та про переваги здорового способу життя.


6. Відділу інформаційного забезпечення Слов’янської міської ради (Самохвалов) забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному веб-сайті Слов’янської міської ради.


7. Прес-службі Слов’янської міської ради (Звєгіна) доручити публікацію даного рішення в газеті “Славянские объявления».


8. Дане рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення на офіційному веб-сайті Слов’янської міської ради.


9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шаульську В.В., постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку, регуляторної політики та протидії корупції (Савченко), постійну комісію з питань комунальної власності та міського господарства (Олексюк).



Міський голова                                                                                                                   В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.