Рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення технічної документац..."  № 58-LIV-7-54 від 16.11.2018р. 
Документ №58-LIV-7 від 16.11.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про внесення змін до рішення Слов'янської міської ради від 16.11.2018 № 58-LIV-7 "Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її в оренду ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДОНБАСНАФТОПРОДУКТ" (траса Київ-Довжанський, 14)"
Рішення міської ради  №83-LXXVII-7 від 27.01.2020р. Чинний

 
Історія документа

27.01.2020p. - Внесено зміни

 
Публікації документа

На сайті 22.11.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 16.11.2018  № 58-LIV-7
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою,

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

для відведення її в оренду ТОВАРИСТВУ

З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

«ДОНБАСНАФТОПРОДУКТ»

(траса Київ-Довжанський, 14)



Розглянувши заяву гр. Білобродського Анатолія Анатолійовича, який зареєстрований за адресою: конфіденційна інформація (ідентифікаційний номер конфіденційна інформація), що діє на підставі довіреності, посвідченої приватним нотаріусом Запорізького міського нотаріального округу Горловою Ю.М., зареєстрованої в реєстрі 05.07.2018 за № 2353 від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДОНБАСНАФТОПРОДУКТ», юридична адреса: м. Запоріжжя, бульвар Шевченка, 71А, кімната 904 (ідентифікаційний код 24811068) про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її в оренду за адресою: м. Слов’янськ, траса Київ-Довжанський, 14 для обслуговування будівель та споруд АЗС № 9, враховуючи рішення постійної комісії з питань землекористування, містобудування та екології, керуючись ст.ст.12,124 Земельного кодексу України, ст.ст. 25,28,55 Закону України «Про землеустрій», п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДОНБАСНАФТОПРОДУКТ» на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для відведення її в оренду площею 0,3698 га для обслуговування будівель та споруд АЗС № 9 за адресою: м. Слов’янськ, траса Київ-Довжанський, 14 із земель комунальної власності Слов’янської міської ради.


2.        Рекомендувати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДОНБАСНАФТОПРОДУКТ»:


2.1. У місячний термін укласти договір на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з суб’єктами господарювання, що є виконавцям робіт із землеустрою згідно із законом.


2.2. Технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) розробити у відповідності до вимог діючого законодавства України.


2.3. До використання земельної ділянки приступити після отримання правовстановлюючих документів на землю.


3 Координацію за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Рубана А.Є. та постійну комісію з питань землекористування, містобудування та екології (Придворов).



Міський голова                                                                                                                      В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.