Рішення міської ради  "Про надання дозволу комунальному підприємству Слов'янсь..."  № 20-LIV-7-54 від 16.11.2018р. 
Документ №20-LIV-7 від 16.11.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

На сайті 22.11.2018



УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
 
від 16.11.2018  № 20-LIV-7
м. Слов'янськ
 

Про надання дозволу комунальному

підприємству Слов’янської міської ради

«Водозниження» на укладання договору

фінансового лізингу для придбання спецтехніки



Враховуючи результати конкурсу з відбору банківської установи для укладання договору фінансового лізингу комунальними підприємствами Слов’янської міської ради на придбання спецтехніки від 12 листопада 2018р. та рішення міської ради 28.09.2018 № 17-LII-7 «Про надання дозволу комунальним підприємствам Слов’янської міської ради на укладання договору фінансового лізингу для придбання спецтехніки», та відповідно до «Програми виділення фінансової підтримки комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Водозниження» на 2018 рік та прогноз на 2019-2023 роки», затвердженої рішенням міської ради від 28.09.2018» № 19-LII-7, керуючись Законом України «Про фінансовий лізинг», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


ВИРІШУЄ:


1. Надати дозвіл комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Водозниження» на укладання договору фінансового лізингу для придбання семи одиниць спецтехніки з правом викупу на суму, що не перевищує 21 315 000,00 грн. (двадцять один мільйон триста п’ятнадцять тисяч грн. 00 коп.) з акціонерним товариством комерційним банком «ПРИВАТБАНК», переможцем конкурсу на визначення банківської установи, згідно порядку з відбору банківської установи для укладання договору фінансового лізингу комунальним підприємством Слов’янської міської ради «Водозниження» на придбання спецтехніки, затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 28.09.2018 № 18-LII-7 на таких умовах: відсоткова ставка до 19 % річних у гривні, авансовий платіж - від 30% від вартості майна, строк лізингу – не перевищує 60 місяців погашення лізингових платежів та відсотків - щомісячно рівними частинами; страхування - згідно з тарифами акредитованої компанії АТ КБ «ПРИВАТБАНК».


2. Комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Водозниження» (Фарзалиєву) укласти договір фінансового лізингу та відповідний договір страхування предмета лізингу, письмово узгоджені з Поручителем.


3. З метою забезпечення виконання зобов’язань комунального підприємства Слов’янської міської ради «Водозниження» надати заступнику міського голови Секлецову А.В. повноваження на підписання від Слов’янської міської ради договору поруки та необхідних документів для оформлення цього договору.


4. Фінансовому управлінню Слов’янської міської ради (Ковальов) при формуванні бюджету на 2019-2023 рр у разі потреби передбачити виділення коштів на надання фінансової підтримки комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Водозниження» для здійснення фінансування видатків на обслуговування договору фінансового лізингу з забезпечення виконання договірних зобов’язань відповідно до вимог чинного законодавства та на обслуговування спецтехніки у гарантійний термін.


5. Дозволити комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Водозниження» (Фарзалиєв) здійснювати витрати, пов’язані з ремонтом та обслуговуванням спецтехніки згідно з діючою системою огляду ремонту рухомого складу та іншими нормативними і технологічними документами.


6. Після закінчення терміну дії договору фінансового лізингу комунальному підприємству Слов’янської міської ради «Водозниження» (Фарзалиєв) здійснити дії щодо оформлення відповідних документів, що підтверджують право власності на техніку.


7. Відповідальність за цільове використання бюджетних коштів покласти на головного розпорядника коштів начальника управління житлово-комунального господарства Слов’янської міської ради Башкаєва В.Г.


8. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В.


9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Секлецова А.В., постійну комісію з питань комунальної власності та міського господарства (Олексюк) та постійну комісію міської ради з питань економічної політики, бізнесу, бюджету та фінансів (Адейкін).



Міський голова                                                                                                                       В.М. Лях



Додатки:



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.