Проєкт рішення виконавчого комітету  "Про клопотання перед Слов'янською міською радою про вкл..."  № 19-29 від 09.08.2021р. 
Документ №19-29 від 09.08.2021р. Прийнятий
        

 
Рішення

Рішення виконавчого комітету  Про клопотання перед Слов'янською міською радою про включення до Переліку другого типу об'єкта оренди комунальної власності Слов'янської міської територіальної громади
Рішення виконавчого комітету  №902 від 18.08.2021р. Чинний

 
Пов'язані документи

Порядок денний  Порядок денний засідання виконавчого комітету Слов'янської міської ради від 18.08.2021
Порядок денний  від 18.08.2021р. 

 
Історія документа

09.08.2021p. - Оприлюднено
18.08.2021p. - Розгляд на засіданні виконавчого комітету



Проєкт
Альохіна О.Є.
УКРАЇНА
СЛОВ'ЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
м. Слов'янськ
 

Про клопотання перед

Слов’янською міською радою про

включення до Переліку другого

типу об’єкта оренди комунальної

власності Слов’янської міської

територіальної громади



Розглянувши клопотання директора комунальної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб (дітей) з інвалідністю Слов’янської міської ради» від 26.07.2021р. № 01-25/232 щодо включення частини нежитлового приміщення загальною площею 471,7 кв.м. нежитлової будівлі, яка знаходиться за адресою: м. Слов’янськ, вул. Вільна, буд. 7А, до Переліку другого типу для подальшої передачі його в оренду, без проведення аукціону комунальній установі «Центр комплексної реабілітації для осіб (дітей) з інвалідністю Слов’янської міської ради», керуючись Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, Законом України «Про оренду державного та комунального майна», статтями 52, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Слов’янської міської ради


ВИРІШУЄ:


1.Клопотати перед Слов’янською міською радою про:


1.1.Включення до Переліку другого типу об’єкту оренди, а саме,

частину нежитлових приміщень розташованих на I та II поверхах нежитлової будівлі, яка знаходиться за адресою: м. Слов’янськ, вул. Вільна, буд.7А, загальною площею 471,7 кв.м., (перший поверх-253,6 кв.м., другий поверх-184,7 кв.м., сходи - 33,4 кв.м.), для подальшої передачі його в оренду , без проведення аукціону комунальній установі «Центр комплексної реабілітації для осіб (дітей) з інвалідністю Слов’янської міської ради».


1.2. Визначення цільового призначення об’єкту оренди: органи державної влади та органи місцевого самоврядування, інші установи і організації, діяльність яких фінансується за рахунок державного або місцевих бюджетів (розміщення комунальної установи «Центр комплексної реабілітації для осіб (дітей) з інвалідністю Слов’янської міської ради»).


1.3 Встановлення строку оренди об’єкту – 5 років.


1.4 Затвердження умов оренди зазначеного в п.1 майна комунальної власності територіальної громади м. Слов’янська.


1.5 Встановлення орендної плати відповідно до п.13 Методики розрахунку орендної плати за державне майно, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021р. №630, у розмірі 1 грн. в рік без ПДВ.


2. Надати доручення орендодавцю комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Слов’янської міської ради Донецької області» внести інформацію до ЕТС відповідно до вимог чинного законодавства та укласти договір оренди без проведення аукціону з оформленням акту приймання–передачі майна, зазначеного в п.1 цього рішення.


3. Надати доручення Управлінню соціального захисту населення Слов’янської міської ради (Альохіна О.Є.) оприлюднити інформацію про включення об’єктів оренди до Переліку другого типу на офіційному сайті Слов’янської міської ради.




В.о. міського голови,

заступник міського голови                                                                                      В.В. Шаульська



Слов'янська міська ВЦА, Слов’янська міська рада
2018-2024 © Всі права застережено.